Hauptwerk midi interface

Wilt u meer weten over Hauptwerk midi interface of wilt u een orgel kopen die uitgerust met een Hauptwerk midi interface? Dan staan we bij Mixtuur graag voor u klaar. Bij het maken van onze orgels maken we veel gebruik van Hauptwerk software. Hiervoor gebruiken we een midi interface om de twee systemen met elkaar te laten communiceren. Het interface is namelijk een koppelvlak die ervoor zorgt dat de computer communiceert met de orgel.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over Hauptwerk midi interface? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag alles over een Hauptwerk midi interface. Ook is het mogelijk om ons grote aanbod orgels uitgerust met een Hauptwerk midi interface te bekijken of langs te komen in onze showroom in Klundert.

Wat is een Hauptwerk midi interface?

Een Hauptwerk midi interface is een koppelvlak waarmee twee systemen met elkaar communiceren. Dit kan bijvoorbeeld door een kabel of geluidskaart die de computer van de orgel koppelt aan de orgel zelf. Zo kan de computer waar de Hauptwerk software op staat zorgen dat de juiste geluiden uit de orgel komt.

Er zijn drie soorten Midi-interfaces / geluidskaarten namelijk de (USB) midi-kabel, geluidskaart single-stereo en de geluidskaart multi-stereo-channel. Welke interface u het beste kunt kiezen is afhankelijk van een aantal factoren. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

totaaloplossing Hauptwerk

Hauptwerk orgel kopen

Hauptwerk is een krachtig software programma gebaseerd op MIDI. In dit programma kunnen samplesets geladen worden van orgels die gesampled zijn. Hierdoor is het mogelijk de mooiste klanken van pijporgels in uw woonkamer of studio te beleven in HD-kwaliteit. U kunt zelf eenvoudig de stemming of de toonhoogte bepalen en de mogelijkheden zijn oneindig. Het spelen van een Hauptwerk orgel van Mixtuur is daarom altijd een feest. Ontdek al onze orgels en laat u inspireren.

Mixtuur staat voor u klaar

Mixtuur Orgels is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk als orgelbouwer, audiotechniek en MIDI-consoles. Wij bouwen orgels voor zowel particulieren, kerken en concertzalen. Doordat wij onze orgelinstrumenten zelf bouwen kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Wilt u meer weten over Hauptwerk midi interface of over onze orgels? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht