Midi software

Midi software is een veelgebruikte techniek die wordt gebruikt om orgels te voorzien van optimale geluidskwaliteit. Een midi orgel is een elektrische of virtuele orgel die via een computer geluid produceert. Het woord ‘midi’ staat voor ‘Musical Instrument Digital Interface’. Het is een software programma voor elektronische muziek, waardoor er met instrumenten gecommuniceerd kan worden.

Wilt u meer weten over dit programma of bent u benieuwd naar onze orgels met midi orgels? Mixtuur is een officiële dealer van Hauptwerk orgels die beschikken over midi software. Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Orgels met midi software

Wanneer u in de winkel een keyboard koopt, zal deze waarschijnlijk uitgerust zijn met allerlei instrumenten. Dit is mogelijk dankzij Midi software. Dit is een digitaal programma waardoor allerlei geluiden kunnen worden geproduceerd. Midi orgels zijn virtuele of elektrische orgels die via een computer geluid produceren. Het orgel zorgt ervoor dat met instrumenten gecommuniceerd kan worden en is onmisbaar als u met elektronische muziek werkt.

Midi organ software

Het is vaak zowel mogelijk om losse midi software te kopen voor uw orgel als ook een orgel met het ingebouwde programma. Bij Mixtuur zijn alle elektrische orgels standaard voorzien van deze software. Het voordeel is dat u hiervoor geen kennis van computers nodig heeft. De orgels zijn eenvoudig te gebruiken en leveren echt kwaliteitsgeluid.

Hauptwerk software

Hauptwerk is een vorm van midi software die wij gebruiken bij het ontwikkelen van onze orgels. Met het Hauptwerk programma worden alle klanken van individuele pijpen opgenomen, zodat u met uw orgel alle klanken kunt spelen. Zo krijgt u hetzelfde effect van een pijporgel in de kerk bij u thuis. De grote voordelen van deze Hauptwerk toepassing zijn dat de klank erg realistisch is, u opnames op cd kunt maken en de bediening erg eenvoudig is.

Meer weten over midi software?

Wilt u meer weten over Hauptwerk of bent u geïnteresseerd in het kopen van een orgel met programma? Wij staan graag voor u klaar. Bekijk ons aanbod orgels of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Het is daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom in Klundert. Dan kunt u de orgels zelf uitproberen en het mooie geluid ervaren.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht