Ontdek de mogelijkheden van onze unieke orgel software

Bent u op zoek naar een digitaal orgel uitgerust met een veelzijdige orgel software of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bij Mixtuur orgels vindt u een breed aanbod aan digitale orgels uitgerust met Hauptwerk software. Deze orgel software zorgt ervoor dat u op één orgel meerdere samplesets kunt laden. U speelt net zo makkelijk Bach op een Silbermann als Franck op een Cavaillé-Coll; Hauptwerk maakt het allemaal mogelijk.

Wat is orgel software?

Hauptwerk is een orgel software die speciaal is ontwikkeld voor digitale pijporgels. Bij Mixtuur zijn al onze orgels uitgerust met Hauptwerk orgel software. Dit krachtige software programma is gebaseerd op MIDI (Musical Instrument Digital Interface). Door middel van de verschillende samplesets zijn de klanken van individuele orgelpijpen in te laden en te bespelen. Dit zorgt voor een zeer realistische weergave waarbij de verschillende orgels ook echt beleefd kunnen worden. Door middel van deze software wordt het voor u als organist mogelijk om realistische simulaties van pijporgels van over de hele wereld te kunnen spelen en ervaren.

De voordelen van Hauptwerk

Door te kiezen voor een Mixtuur orgel uitgerust met Hauptwerk orgel software kunt u verschillende voordelen ervaren waaronder een zeer realistische orgelklank. Deze software biedt samples van echte pijporgels van over de hele wereld, waardoor het mogelijk is om een realistische orgelklank te ervaren. Door de hoge kwaliteit van de samples en de vele instellingen die beschikbaar zijn om het geluid aan te passen, is de klank van een virtueel orgel dat is uitgerust met deze orgel software bijna niet van een echt pijporgel te onderscheiden. Dit biedt u een hoop flexibiliteit. U kunt hiermee namelijk verschillende orgels bespelen en de klank van het orgel gemakkelijk aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bieden de diverse orgel meubelen van Mixtuur, met ieder hun eigen uiterlijke kenmerken, een optimale beleving. Zo vindt u een een breed aanbod huiskamerorgels maar ook voor kerkorgels uitgerust met deze orgel software kunt u bij Mixtuur terecht.

Stel uw eigen orgel samen

U kunt het meubel van uw digitale orgel inclusief orgel software volledig naar uw eigen wensen samenstellen. Hiervoor heeft u de keuze uit blank eiken, CBM houtkleuren of diverse RAL-kleuren. Voor het klavier heeft u de mogelijkheid om deze in kunststof of hout uit te laten voeren. Daarnaast kunt u het meubel compleet maken door te kiezen uit verschillende banken. Wilt u een bank die in hoogte verstelbaar is of kiest u liever voor een bank met klep? Bij Mixtuur vindt u alles om uw orgel compleet te maken. Ook het pedaal en de pistons zijn naar eigen wens aan te passen. Creëer een uniek orgel volledig afgestemd op al uw wensen. Vraag onze digitale brochure aan voor de mogelijkheden.

Wilt u zelf het spelen op een digitaal orgel uitgerust met Hauptwerk ervaren? Bezoek onze unieke showroom in de voormalige Johannes de Doperkerk in Klundert en ervaar de mogelijkheden van het spelen met orgel software. Het bezoeken van onze showroom kan uitsluitend op afspraak. Neem vrijblijvend contact met ons op. We ontmoeten u graag.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht