Wat maakt Hauptwerk software bijzonder?

Wilt u het makkelijk maken voor uzelf? Dat kan met de Hauptwerk software. Er gaat een wereld open aan mogelijkheden die alle natuurlijke beperkingen van de originele orgels tegengaat. Bent u een echte orgelliefhebber en wilt u meer weten over deze unieke software? Lees dan snel verder.

 

Home organ

 

Wat is Hauptwerk software?

Hauptwerk software is een programma waarin samplesets geladen kunnen worden van orgels die gesampled zijn. Kortom, een krachtige softwareprogramma gebaseerd op MIDI. Het is mogelijk om zelf eenvoudig de stemming of toonhoogte van het orgel aan te passen. Dit kunt u doen zonder elke pijp weer om te moeten stemmen. Daarnaast kunt u meerdere samplesets hebben op één orgel en heb je geavanceerde mogelijkheden voor het bewerken van klanken.

Wat maakt Hauptwerk software speciaal?

Het is een feit dat Hauptwerk software onbegrensde mogelijkheden heeft. De software zorgt voor een uiterst realistische weergave waardoor orgels écht beleefd kunnen worden op de manier waarop het hoort, in HD. De klanken van elke individuele pijp zijn opgenomen. Denk hierbij aan de klankontwikkeling en het loslaten van de toon, maar ook het aanspreken van de pijp. Dit allemaal zorgt voor een zeer levendige klank. Ook kunt u de stemming of toonhoogte van het orgel zelf op een simpele manier aanpassen zonder elke pijp om te hoeven stemmen. Het is wel duidelijk dat Hauptwerk software een hoop voordelen heeft. De software biedt orgel gebruikers dus de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende orgelklanken. Als orgelliefhebber een droom die uitkomt! Daarnaast kunt u uw eigen gemaakte creaties opnemen in cd-kwaliteit of als MIDI-file. Op deze manier kunt u uw muziek altijd delen met vrienden en familie. Ideaal dus als u houdt van het creëren van uw eigen muziek.

Hauptwerk orgels

Mixtuur heeft een groot aanbod aan verschillende Hauptwerk orgels beschikbaar. Ze zijn ideaal voor de ultieme beleving in uw huiskamer of studio. Houdt u van orgels met een traditionele uitstraling en majestueuze klank? Neem dan een kijkje naar de Fortissimo. Ook heeft Mixtuur orgels met een klassieke uitstraling, zoals Kabinet. Als u een basisorgel prefereert wat zelf naar wens aangepast kan worden, is Klavierblok erg geschikt.

Bent u geïnteresseerd?

Het spelen op een Mixtuur-orgel is een feest met Hauptwerk software! Bent u benieuwd geworden naar dit pareltje? Het is mogelijk om de software uit te testen in onze showroom. Wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen? Neem contact op.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht