Orgel Hauptwerk

Een orgel met Hauptwerk is een indrukwekkend muziekinstrument met prachtige klanken. Ieder orgel heeft zijn eigen geluid. Bekende orgels zijn bijvoorbeeld het Van Covelens orgel in De Grote Sint Laurenskerk in Rotterdam of het Schnitger orgel in de Martinikerk in Groningen. Met Hauptwerk haalt u al deze prachtige orgels naar uw huiskamer. Als u eenmaal op een orgel met Hauptwerk technologie hebt gespeeld, dan wilt u nooit meer terug.

Hoe werkt Hauptwerk?

Een Hauptwerk-orgel is een orgel waarop de Hauptwerk-software is geïnstalleerd. Bekijk onze modellen. Deze orgels passen in elke woonkamer. De software is gebaseerd op MIDI. Er kunnen allerlei samplesets ingeladen worden van orgels over de hele wereld. Iedere klank van elke individuele pijp is opgenomen. Dat zorgt voor een levendige klank. Hauptwerk geeft een zeer realistische weergave van het gesamplede orgel waardoor u de orgels écht kunt beleven.

Hoe gebruik ik een orgel met Hauptwerk?

De technologie van Mixtuur zorgt ervoor dat u geen kennis van computers nodig heeft om te genieten van uw favoriete orgels. Hauptwerk is ontworpen om volledig gebruik te maken van het ‘denkvermogen’ van uw computer. Zo ondersteunt Hauptwerk meer dan 500 audiokanalen, die een getrouwe klank laten horen van een gespeelde noot.

orgel hauptwerk

Het is mogelijk om een Hauptwerk orgel met zeer uitgebreide digitale functies te krijgen, bijvoorbeeld met touchscreens. Zo heeft u volledig de controle over Hauptwerk™. Welke versie u ook kiest, onze orgels hebben allemaal de superieure audio die u van Mixtuur Orgels mag verwachten.

Uw orgel met Hauptwerk kopen bij Mixtuur

Binnen het aanbod van Mixtuur vindt u een ruime keuze aan orgels die zijn uitgerust met de Hauptwerk technologie. U kunt zo de orgelmuziek op de orgel waar u van gedroomd heeft in uw eigen huiskamer bespelen. Hoe gaaf is dat?

Wilt u meer informatie over onze orgels met Hauptwerk of over de mogelijkheden voor het kopen van een Hauptwerk orgel? Bekijk dan ons volledige aanbod, vraag de brochure aan of neem contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Klundert. Onze specialisten staan voor u klaar.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht