Orgelmuziek

Als orgelliefhebber hecht u veel waarde aan het geluid van uw orgel. U wilt dat uw orgelmuziek met hoge kwaliteit klinkt. De orgels van Mixtuur zorgen voor optimaal geluid en comfort in het bespelen van uw instrument. Wilt u meer informatie? Lees dan verder.

Orgelmuziek van Mixtuur

Bij Mixtuur heeft u het makkelijk als het gaat om orgels. U krijgt de keuze uit verschillende orgels, waaronder huiskamerorgels met een vereenvoudigde versie van Hauptwerk en orgels met de standaard versie. Maar welke orgel u ook kiest, de kwaliteit van uw orgelmuziek blijft superieur. Daarnaast hoeft u geen kennis van computers nodig om te werken met de technologie van onze orgels. Ze zijn erg fijn en comfortabel in gebruik. We stellen gebruiksgemak dan ook hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over een specifiek orgel? Lees hier verder.

Electronic Organ Brands

Onbegrensde mogelijkheden met uw orgelmuziek

Vele orgels hebben hun beperkingen, echter gaan wij verder met Hauptwerk. Wist u dat u de stemming en toonhoogte zelf kunt aanpassen zonder elke pijp om te moeten stemmen? En dat gebeurt heel eenvoudig. Ook kunt u meerdere samplesets hebben op één orgel. Dit betekent dat u verschillende genres kunt spelen. En er zijn meer dan honderden samplesets verkrijgbaar. Speelt u graag Bach op een Silbermann of Franck op een Cavaillé-Coll, het is allemaal mogelijk.

Waarom Mixtuur?

Mixtuur is gespecialiseerd in het maken van orgels voor particulieren, kerken en zelfs concertzalen. We hebben modellen die variëren in design en gebruiksgemak. Deze verschillen van gestandaardiseerde orgels tot op maat gemaakte instrumenten. Daarnaast hebben wij onze eigen technologieën ontwikkeld en wordt alles volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Alles sluit naadloos aan op de Hauptwerk software.

Ook bouwen wij verschillende audiocomponenten zoals luidsprekers en versterkers. Door zelf onze instrumenten en audio te bouwen zorgen wij ervoor dat we de beste kwaliteit orgelmuziek kunnen garanderen voor iedere klant en dat het betaalbaar blijft. Daarnaast kunnen we betere service verlenen en weten we zeker dat we u altijd kunnen helpen, nu en in de toekomst, want wij zijn niet afhankelijk van andere merken. 

Klaar voor hoogwaardige orgelmuziek?

Orgelmuziek beleven en spelen zoals het bedoeld is! Het is mogelijk om Hauptwerk™ uit te proberen in onze showroom. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht