Elektronisch orgel

Wanneer u op zoek bent naar een orgel met de nieuwste technologie en een compact karakter, is een elektronisch orgel echt iets voor u.

De elektronische orgels van Mixtuur zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er ongetwijfeld een geschikt model voor u tussen zit. Mixtuur is een merk wat eigen orgels ontwikkelt en bouwt, voorzien van de echte Hauptwerk technologie. De orgels zijn zowel erg geschikt voor thuis als voor professioneel gebruik. Wilt u meer weten over onze elektronische orgels? Lees dan snel verder.

Elektronisch orgel met Hauptwerk technologie

Een groot deel van onze elektronische orgels is voorzien van de Hauptwerk technologie. Hauptwerk™ is een krachtig softwareprogramma gebaseerd op MIDI. In dit programma kunnen samplesets geladen worden van orgels die gesampled zijn. De klanken van iedere individuele pijp zorgen voor een levendig samenspel.

De elektronische orgels van Mixtuur kunnen voorzien zijn van standaard Hauptwerk of vereenvoudigd Hauptwerk. Bij standaard Hauptwerk bent u volledig in controle met uw orgel. Door stemmingen aan te passen, meerdere koppels te maken en individuele samples te intoneren kunt u het maximale uit het orgel halen. Wanneer u kiest voor een orgel met vereenvoudigd Hauptwerk, kunt u de orgel bedienen met de eenvoudige displays. U kunt hierbij kiezen uit rituele registerknoppen, standaard register trekken, registerwippers en geavanceerde registerknoppen met automatisch wisselende registernamen.

Elektronische orgel

Waarom kiezen voor een elektronisch orgel?

Wanneer u eenmaal op een elektronisch orgel gespeeld heeft wilt u vaak niet meer anders. De orgels zijn bijna niet te onderscheiden van de traditionele pijporgels. Vaak is geluid 9 van de 10 keer nog beter dan bij een echte pijporgel. Het enige wat u zou kunnen missen is de oude, houten geur van een pijporgel. Andere voordelen van een elektronisch orgel is dat hij lekker compact, kwalitatief en makkelijk te gebruiken zijn. U hoeft geen verstand te hebben van computers. De elektronische orgel werkt bijna hetzelfde als de pijporgel.

Laat uw elektronisch orgel op maat maken

Mixtuur staat er om bekend dat wij onze eigen kwalitatieve orgels maken en ontwikkelen in onze productiehal. Wij maken ze geheel op, zodat hij helemaal aansluit op uw wensen. Of u hem nu in de woonkamer wilt gebruiken of voor professioneel gebruik gaat inzetten, alles is mogelijk. Wilt u meer informatie over het kopen van een elektronisch orgel voorzien van de Hauptwerk technologie? Wilt u advies over welke orgel het beste bij u past? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Klundert.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht