Wat kost een kerkorgel?

Kerkorgels zijn er in verschillende soorten en maten. Van kleine koororgels tot aan grote kerkorgels die de samenzang begeleiden. De kosten van een kerkorgel kunnen daarom nogal variëren. Bovendien is een kerkorgel vaak maatwerk, omdat geen enkele kerk hetzelfde is en iedereen andere wensen heeft. Het is daarom lastig te zeggen wat een kerkorgel kost, maar we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. 

Een Hauptwerk™-orgel in combinatie met de professionele audio van Mixtuur Orgels zorgt voor de perfecte klankbeleving in uw kerk. Door middel van de Hauptwerk™ software kunt u wel 100 verschillende orgels bespelen, op slechts één orgel. Daarnaast zullen onze klanktechnici uw orgel altijd intoneren naar de ruimte, waardoor u kunt genieten van het perfecte geluid.

Hauptwerk™ is geavanceerde software die het mogelijk maakt om op wereldberoemde orgels te spelen. Doordat elke klank apart is opgenomen, is een digitaal Hauptwerk orgel niet van een klassiek pijporgel te onderscheiden. Daarnaast kan er ook een combinatie gemaakt worden tussen het bestaande pijporgel en een digitaal orgel. Hierdoor kunt u uw huidige orgel uitbreiden met meerdere stemmen, zonder dat uw huidige pijporgel verloren gaat.

We hebben al een aantal Mixtuur Orgels mogen plaatsen in diverse gemeenten in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Bent u benieuwd naar deze kerkorgels? Bekijk dan onze projecten.

Kerkorgel in Sliedrecht

De voordelen van een digitaal kerkorgel

 1. Uiteenlopende mogelijkheden passend bij uw situatie, bijvoorbeeld: vaste of flexibele audio opstelling, inclusief orgelkas of alleen een speeltafel.
 2. Mogelijk als aanvulling op uw huidige pijporgel, zonder dat de huidige stemmen verloren gaan.
 3. Realistische klanken, die niet van een klassiek pijporgel te onderscheiden zijn.
 4. De audio wordt speciaal op uw kerk afgestemd, waardoor u een waanzinnige klankbeleving krijgt.
 5. Eindeloos veel mogelijkheden met Hauptwerk™

Kom alles te weten over Hauptwerk™

Weten wat een kerkorgel kost?

Wilt u weten wat een kerkorgel voor uw kerk kost? Graag komen we met u in contact zodat we uw wensen kunnen bespreken. Daarnaast maken we volledig vrijblijvend een prijsvoorstel voor u. Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht