Hauptwerk Advanced: voor oneindig veel mogelijkheden

Hauptwerk is een softwareprogramma dat het voor u mogelijk maakt om op diverse orgels over heel de wereld te spelen. Het programma biedt u vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Met Hauptwerk Advanced (de meest uitgebreide versie van Hauptwerk) kunt u gebruik maken van de meest geavanceerde functies. 

Hauptwerk is verkrijgbaar in drie verschillende versies: Hauptwerk Free, Hauptwerk Basic en Hauptwerk Advanced. Natuurlijk heeft u met het Advanced-pakket de meest uitgebreide mogelijkheden. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen bovengenoemde versies? Neem dan een kijkje op deze pagina waar u de kenmerken kunt vergelijken.

Mixtuur Orgels

Ontdek de mogelijkheden van een Hauptwerk orgel

Op een Hauptwerk orgel is de Hauptwerk-software al geïnstalleerd. U kiest zelf hoe u de digitale functies wenst te bedienen, bijvoorbeeld met touchscreens. Aan de hand van verschillende samplesets kunt u kiezen wel orgel u wilt bespelen. Doordat iedere klank apart is opgenomen, zowel het aanspreken, ontwikkelen en loslaten van de toon, geeft dit een levendige en realistische weergave van het echte orgel.

Een Hauptwerk orgel is tegenwoordig niet meer van een klassiek pijporgel te onderscheiden. Zeker de orgels van Mixtuur niet. Wij bouwen orgels voor thuisgebruik, kerken en concertzalen. Van gestandaardiseerde modellen tot op maat gemaakte instrumenten.

trekregisters

Zo kunt u gebruik maken van Hauptwerk Advanced

Om gebruik te kunnen maken van Hauptwerk Advanced heeft u tenminste een keyboard nodig die u aansluit op uw computer. Echter voegt dit weinig toe aan de beleving van het spelen op een wereldberoemd orgel. Een andere mogelijkheid is daarom om een orgel met Hauptwerk te kopen. Een Hauptwerk orgel ziet eruit als een normaal pijporgel, maar wordt bestuurd door Hauptwerk.

Of u nu op zoek bent naar een Hauptwerk orgel voor thuis, of een voor professioneel gebruik, onze orgels passen in iedere woonkamer, kerk en theater. Al onze orgels beschikken over voortreffelijke audio, waardoor u optimaal kunt genieten van uw Hauptwerk orgel.

Bekijk onze huiskamerorgels en vraag een digitale brochure aan. U kunt er ook voor kiezen om een orgel geheel op maat te laten maken, zodat u alles uit uw favoriete instrument kunt halen.

Hauptwerk Advanced kopen?

De Advanced Edition van Hauptwerk-software kost 599 dollar. U beschikt dan alleen over de software, u heeft uiteraard ook nog een keyboard of orgel nodig waarop u de software kunt gebruiken. Bovendien heeft u ook tenminste één sampleset nodig, deze kunt u hier vinden.

Wanneer u een Mixtuur orgel met de Hauptwerk Advanced software koopt, installeren wij de software voor u. Zodra uw orgel is gemonteerd kunt u direct beginnen met spelen.

Benieuwd naar een Mixtuur orgel?

U kunt vrijblijvend onze digitale brochures aanvragen van de verschillende modellen, waarin u meer informatie kunt vinden over onze orgels. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Klundert. Let op, dit is alleen op afspraak!

Heeft u een andere vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht