Midi orgel met pedaal

Op zoek naar een echt midi orgel met pedaal? Mixtuur helpt u graag verder. Een midi orgel heeft een hoop voordelen. Wilt u meer informatie? Lees dan verder. Wij vertellen u alles wat u moet weten over deze bijzondere orgels.

Wat is een midi orgel precies?

Een midi-orgel met pedaal is erg handig wanneer u houdt van digitale instrumenten. Het is namelijk een virtueel of elektronisch orgel dat geluid produceert via een computer. MIDI staat dan ook voor ‘Musical Instrument Digital Interface’. Tegenwoordig wordt het steeds meer een standaard in de wereld van elektronische muziek. Er kan op een eenvoudige manier met instrumenten gecommuniceerd worden. Houdt u van experimenteren? Dan komt een midi-orgel zeker van pas.

Voordelen van een midi orgel met pedaal

De midi orgels met pedaal van Mixtuur zijn allemaal uitgerust met de Hauptwerk software. Hierbij worden de samplesets van andere orgels ingeladen waardoor je zelf kan variëren met verschillende orgels. Ook zijn de klanken van elke individuele pijp meerdere keren opgenomen. Hierdoor komt de klank van uw midi orgel in de buurt van de prachtige pijporgels in kathedralen. Wie had gedacht dat dit mogelijk zou zijn en wel in uw eigen woonkamer!

Maak uw eigen midi orgel met pedaal helemaal zelf!

Wist u het u ook simpel een eigen midi-orgel kunt maken. Erg handig als u even uit wilt proberen hoe het werkt. U heeft hier maar een paar dingen voor nodig, namelijk

 • Een speeltafel (een keyboard bijvoorbeeld)
 • Een gratis versie van Hauptwerk
 • Een pc
 • Een hoofdtelefoon

Wilt u toch een optimale geluidservaring, dan is het wellicht slimmer om iets meer te investeren in een Mixtuur midi-orgel met meerdere uitstekende luidsprekers.

Orgels van Mixtuur

Bij Mixtuur maken en ontwikkelen we alle orgels zelf in onze productiehal. Hier worden de orgels getest en speciaal op maat gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat het midi orgel met pedaal compleet voldoet aan uw persoonlijke wensen en in uw woonkamer past. U kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen. Ook wanneer het gaat om specifieke opties betreft de Hauptwerk software helpen wij u graag verder.

Geïnteresseerd?

Meer weten over een midi orgel met pedaal of wilt u bijvoorbeeld onze brochure downloaden? Neem een kijkje op de pagina over ‘huiskamerorgels‘.

Bent u benieuwd geworden en wilt u een afspraak maken om een orgel te bekijken of om de mogelijkheden door te nemen? Vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht