Hauptwerk orgel prijs

Wilt u graag een orgel aanschaffen uitgerust met de Hauptwerk software? Mixtuur heeft gloednieuwe Hauptwerk orgels voor een goede prijs. Wij fabriceren alle orgels geheel zelf en kunnen hem daarom speciaal op uw wensen aanpassen. Zo heeft u altijd een Hauptwerk orgel die bij u past!  

Hauptwerk technologie

Mixtuur rust orgels uit met de Hauptwerk software. Deze software is gebaseerd op MIDI waarin verschillende samplesets van bekende orgels geladen kunnen worden. OP deze manier is het mogelijk om de klanken van verschillende orgels gewoon in de woonkamer ten gehore te laten brengen. De samplesets zijn opnamen van het aanspreken van de pijp, de klankontwikkeling en het loslaten van de toon. Dit geeft een realistische weergave en u ervaart de ultieme beleving.  

Mixtuur Etude orgel klavieren

De echte Mixtuur kwaliteit

Wanneer u een orgel van Mixtuur aanschaft, voorzien van de Hauptwerk technologie, bent u er zeker van dat u een orgel van kwaliteit in huis haalt. We zijn al jaren dé Hauptwerk dealer van de Benelux. Wij bouwen onze orgels geheel zelf in onze productiehal te Veenendaal en kunnen een orgel dus speciaal voor u op maat maken. Wij ontwikkelen, bouwen en testen onze orgels volledig in eigen beheer en kunnen deze uitrusten met de Hauptwerk software. Ook versterkers en luidsprekers sluiten we naadloos aan zodat er een optimale klankbeleving ontstaat. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we 2 jaar garantie op onze orgels en bieden onderhoud en reparatie.  

De prijs van een Hauptwerk orgel

De uiteindelijke prijs van een Hauptwerk orgel hangt af van het model dat u aanschaft. Mixtuur heeft een ruim aanbod aan vereenvoudigde Hauptwerk orgels en standaard Hauptwerk orgels. De prijzen variëren tussen de €7.995,- en de €33.450,-. Alle modellen hebben allemaal hun eigen specificatie, zo zijn er orgels met register schakelaars en preset knoppen, touchscreen, Digital Signal Processors en high-end luidsprekers. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een orgel geheel zelf samen te stellen. 

Wilt u meer informatie over de prijs van een orgel voorzien van de Hauptwerk technologie? Wilt u advies over welke orgel het beste bij u past? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht