Orgel Mixtuur close up

Het allerbeste Hauptwerk orgel kopen?

Bent u op zoek naar een Hauptwerk orgel? Zoek dan niet verder! Bij Mixtuur bieden we orgels aan die uitgerust zijn met de Hauptwerk technologie. Het kopen van een Hauptwerk orgel is een dure, maar ook zeer goede investering. Natuurlijk wilt u weten wat u precies aanschaft en wat de Hauptwerk technologie precies inhoudt. Wij leggen u, aan de hand van de 5 meest gestelde vragen, graag uit wat Hauptwerk precies inhoudt.    

Wat is Hauptwerk?

Op alle de orgels van Mixtuur kan Hauptwerk-software worden geïnstalleerd. Hauptwerk is een geavanceerd software programma gebaseerd op MIDI. In het programma kunnen samplesets worden geleden die zijn opgenomen van bestaande orgels. Tijdens het maken van deze samples zijn het aanspreken, de klankontwikkeling en het loslaten van de tonen opgenomen. De Hauptwerk technologie zorgt er voor dat de tonen zo realistisch mogelijk klinken. Daarnaast is het mogelijk om het orgel te stemmen en de toonhoogten aan te passen. Met Hauptwerk kunt u werkelijk waar elke individuele pijp van de orgel ten gehore laten brengen in uw eigen woonkamer. 

Wat zijn de mogelijkheden van Hauptwerk?

Hauptwerk heeft honderden orgels verkrijgbaar als samplesets. Alle samplesets zijn in HD-kwaliteit. Het programma ondersteunt meer dan 500 audiokanalen en laat getrouwe klanken van de gespeelde noten horen. Daarnaast kunt u uw eigen creaties eenvoudig opnemen in cd-kwaliteit of als een MIDI- bestand. Zo kunt u uw muziek delen met anderen en kunt u thuis optimaal van uw orgel genieten! 

Wat voor kwaliteit heeft Hauptwerk? 

De kwaliteit van de Hauptwerk-software is zeer hoog. De geluiden die worden geproduceerd zijn prachtig gerepliceerd. Eventuele nieuwe hard- en software kan tegen lage kosten worden geimplementeerd en geluidverbeteringen kunnen aan de hand van updates makkelijk worden geïnstalleerd op uw Mixtuurorgel. Orgelliefhebbers zijn dankbaar voor de innovaties in de elektronische orgel technologie en daarnaast kan het geluid van historische orgels op deze manier eeuwig bewaard blijven.   

Wat kost Hauptwerk? 

De basisversie van Hauptwerk kost $249,- en de advanced versie van de software kost $599,-. De advanced versie beschikt over geavanceerde functies zoals per-pipe voicing, 512-kanaals output en beschikt over meerdere monitoren. Naast de aanschaf van de software kunnen ook samplesets toegevoegd worden. De prijzen van deze sets variëren tussen de $100,- en $150,- per set. In onze shop vindt u alle sample-sets

Is Hauptwerk iets voor mij?  

Hauptwerk is voor iedereen! De software is namelijk zeer gebruiksvriendelijk! Wat zo makkelijk is aan de Hauptwerk-software is dat deze op al onze modellen geïnstalleerd kan worden. Daarnaast hoeft u verder geen verstand van technologie of computers te hebben. Dankzij de touchscreens en de makkelijke lay out, kan werkelijk waar iedereen een Mixtuur orgel met Hauptwerk technologie bedienen. Ook het installeren van nieuwe samplesets is erg makkelijk. Wij kunnen deze voor u via het internet installeren. 

Wilt u graag meer weten over het kopen van een Mixtuur orgel met de Hauptwerk technologie? Bezoek de pagina met de veelgestelde vragen en antwoorden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht