Hauptwerk orgel bouwen

Een Hauptwerk orgel bouwen? Dat is waar Mixtuur goed in is. Wij bouwen verschillende orgels naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zowel voor uw huiskamer als voor in de kerk. Wilt u meer weten over onze Hauptwerk orgels? Lees dan verder.

Wat is een Hauptwerk orgel?

Een Hauptwerk orgel is ideaal wanneer je op zoek bent naar een orgel zonder natuurlijke beperkingen. U krijgt de mogelijkheid om meerdere samplesets te gebruiken op één orgel. Het maakt niet uit of u Bach wilt spelen of een Silbermann. Dit geeft extra plezier in het variëren van meerdere geluiden. De stemming en toonhoogte van het orgel kunnen aangepast worden op een eenvoudige manier. Daar hoeft u niet elke pijp voor om te stemmen. Bent u benieuwd naar de verschillende samplesets voor uw orgel? Lees hier verder.

Hoe bouwen wij uw Hauptwerk orgel?

U heeft vast al een kijkje genomen naar de vele orgels op onze website. Door de kennis en kunde van Mixtuur is het mogelijk om uw Hauptwerk orgel te maken naar wens. Uiteraard compleet op maat. Samen bespreken wij het ontwerp en bespreken we alle mogelijkheden. Specifieke wensen voor het design, kleur of grootte, alles is mogelijk. Daarnaast gebruiken wij de beste audio, die wij zelf ontwikkelen. Zo bent u ervan verzekerd dat wij u te allen tijde kunnen helpen met uw orgel.

Gespecialiseerd in het bouwen van Hauptwerk orgels

Mixtuur Orgels is al vele jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk. Al sinds Hauptwerk is geïntroduceerd in Nederland was Mixtuur erbij. Wij bouwen orgels voor particulieren, concertzalen en kerken. Daarnaast worden ze allemaal compleet ontwikkeld en gebouwd door onszelf. Zo ook het uittesten. Bent u op zoek audiocomponenten zoals luidsprekers of versterkers? Dan bent u ook aan het juiste adres bij Mixtuur.

Beginnen met de bouw van uw orgel?

Wilt u uw eigen Hauptwerk orgel laten bouwen door Mixtuur? Het spelen op een Mixtuur-orgel is altijd een feest en dit hoeft u niet voor uzelf te houden. Want met Hauptwerk maakt u ook eenvoudig eigen opnames in cd-kwaliteit of als een MIDI-file. Zo kunt u uw muziek opnemen en delen met familie of vrienden. Neem contact op, wij helpen u graag verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht