Hauptwerk kerkorgel

Is uw kerkorgel aan vervanging toe? Of wilt u het klassieke orgel vervangen door een elektronische? Mixtuur produceert kerkorgels die uitgerust zijn met de unieke Hauptwerk technologie. 

Wat is een Hauptwerk kerkorgel? 

Met behulp van de Hauptwerk software kunt u de unieke klanken van bekende kerkorgels nabootsen. Het programma is gebaseerd op MIDI en biedt de mogelijkheid om op ieder orgel geïnstalleerd te worden. Met behulp van de zogenaamde samplesets kunt u het geluid van orgels reproduceren. De samplesets zijn opnames van het aanspreken, de klankontwikkeling en het loslaten van de tonen van bestaande orgels. Hierdoor kan een orgel uitgerust met de Hauptwerk software iedere individuele pijp van het originele kerkorgel naspelen. 

Ongeëvenaard geluid

Een kerkorgel moet natuurlijk voldoende bereik hebben. Het geluid van een bombastisch, klassiek pijporgel die vaak in de oudere kerken staan is bijna niet te evenaren. Echter, dankzij de Hauptwerk technologie en professionele audio is het mogelijk het geluid van een echt kerkorgel na te bootsen. Ook in grotere ruimtes komt het geluid goed tot zijn recht en is het zowel voor- als achterin de zaal goed hoorbaar. 

Sterke kwaliteit

Een elektronisch kerkorgel dat beschikt over de Hauptwerk technologie is een uniek stukje vakwerk! Wanneer u een kerkorgel bij Mixtuur aanschaft bent u dan ook verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Onze kerkorgels worden geproduceerd vanuit materialen van de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen we alle kerkorgels voorzien over de Hauptwerk technologie. Zowel nieuwe orgels kunnen hiermee worden uitgerust maar het kan ook geïnstalleerd worden op het bestaande, klassieke kerkorgel.  

Eigen productie

Mixtuur produceert alle orgels zelf. Zowel de audio en het instrument worden in onze productiehallen gemaakt. Hierdoor kunnen we al uw wensen eenvoudig toepassen op het kerkorgel. De Hauptwerk software installeren we voor u en ook de gewenste samplesets kunnen we voor u inladen. Onze klanktechnici intoneren het kerkorgel naar de ruimte in de kerk waardoor het geluid van het orgel goed tot zijn recht komt. Zo is het orgel meteen klaar voor gebruik in de kerk! 

Kortom, investeren in een elektronisch kerkorgel met Mixtuur technologie is een geweldige investering. Daarnaast is het een eenmalige uitgave want dankzij de goede kwaliteit gaat deze een leven lang! Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een elektronisch kerkorgel met de Hauptwerk software? Neem dan contact met ons op. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht