Fortissimo orgel van Mixtuur: is het iets voor u?

De Fortissimo orgel is een antieke orgel. Dit ziet u ook terug in de traditionele uitstraling. De klanken van dit type orgel zijn majestueus en past daarom goed in de huiskamer of in een studio. De Fortissimo is verkrijgbaar in een uitvoering met drie of met vier klavieren en wordt standaard geleverd in blank eiken.

Een Fortissimo orgel van Mixtuur

Fortissimo: dit is Italiaans voor ‘heel sterk’. U kunt dus wel concluderen dat een Fortissimo orgel neerkomt op een orgel met een zeer krachtig geluid. Mixtuur biedt de mogelijkheid om een echte Fortissimo orgel aan te schaffen. Met een houtafwerking van blank eiken als standaardoptie. Daarnaast zijn er nog andere kleuren verkrijgbaar voor het eiken materiaal. De klavier is van kunststof en heeft een houten kern. Ook de speakers zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt de keuze maken tussen een 3-weg staande speaker met dubbele bas of rondstraler. Ook is de Mixtuur 2-weg speaker beschikbaar, deze kun je optioneel op statief aanschaffen. En niet te vergeten: de Mixtuur subwoofer voor de nodige bass performance. Het orgel zelf heeft zes high-end luidsprekers, die elk een eigen versterker hebben. De Digital Signal Processor zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

fortissimo-serie

Bediening van de Fortissimo orgel

Naast deze uiterlijke maar ook functionele kenmerken is er nog een belangrijk voordeel: namelijk, de eenvoudige bediening van een Fortissimo orgel. U voelt zich door de verlichte registerwippers direct vertrouwd. Met het touchscreen is de Fortissimo orgel makkelijk te bedienen. De registers zijn in een overzichtelijke lay-out of de registerwippers verdeeld. U kunt ook opnames met deze orgel maken via MIDI of audio. Dit is een makkelijk bedienbaar systeem. Kennis van computers is niet nodig!

Aanbod Mixtuur

Naast Fortissimo orgels zijn er ook andere modellen te koop bij Mixtuur. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze andere modellen zoals Intrada, Positief en Maestro. Deze zijn ook geschikt voor in de huiskamer of studio. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Zo niet, dan kunt u bij Mixtuur ook een orgel op maat laten maken. Heeft u een vraag of zou u graag een afspraak voor de showroom willen inplannen? Neem dan contact op en onze specialisten helpen u graag verder!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht