Elektronisch orgel kopen

De aanschaf van een elektrisch orgel is een flinke investering. Het is goed om u te verdiepen in de verschillende mogelijkheden voordat u daadwerkelijk een orgel gaat kopen. Een elektronisch orgel van Mixtuur is voorzien van de echte Hauptwerk technologie.

De Hauptwerk technologie

Onze orgels zijn voorzien van standaard Hauptwerk of vereenvoudigd Hauptwerk. Met standaard Hauptwerk heeft u volledige controle over uw orgel. Pas stemmingen aan, maak meerdere koppels of intoneer individuele samples om het maximale uit uw orgel te halen. Vereenvoudigd Hauptwerk bedient u via eenvoudige displays. U heeft hierbij de keuze uit rituele registerknoppen, standaard registertrekken, registerwippers en geavanceerde registerknoppen met automatisch wisselende registernamen. 

Elektronisch orgel kopen

Mixtuur heeft verschillende elektrische orgels te koop. Wij hebben fraai afgewerkte modellen gemaakt van verscheidene materialen. De elektronische orgels zijn voorzien van touchscreens waardoor ze makkelijk te bedienen zijn. Ze beschikken allemaal over een eersteklas geluidsweergave waardoor u een ultieme orgelervaring beleeft. Overweegt u een elektronisch orgel te kopen? Laat u uitgebreid adviseren door onze medewerkers! Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk elektronische orgels

Mixtuur bouwt en ontwikkelt haar elektronische orgels in de eigen productiehal. Hier testen we onze orgels en maken we orgels op maat voor u. Een op maat gemaakt orgel past altijd precies in uw eigen woonkamer en voldoet aan al uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Ook de Hauptwerk software kent diverse opties die onze medewerkers graag aan u voorleggen. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom. Hier hebben wij diverse modellen staan en samplesets beschikbaar zodat u de kwaliteit van Mixtuur kunt ervaren. Hierdoor weet u precies wat u koopt. 

Wilt u meer informatie over het kopen van een elektronisch orgel voorzien van de Hauptwerk technologie? Wilt u advies over welke orgel het beste bij u past? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Klundert.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht