Elektrisch orgel

Bent u op zoek naar een elektrisch orgel? Dan bent u bij Mixtuur aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan elektronische orgels in verschillende soorten en maten. De orgels beschikken over de nieuwste technologieën en zijn erg makkelijk te gebruiken.

Of u nu op zoek bent naar een elektronische orgel voor thuis of voor in de kerk bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over een elektrisch orgel? Lees dan verder, bekijk ons aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de orgel die u zoekt.

Hoe werkt een elektrisch orgel?

Een elektrisch orgel of ook wel digitaal orgel genoemd is een elektronisch toetsinstrument en kan net als een piano via de toetsen worden bespeeld. Bij elektronische orgels wordt het geluid van een pijporgel zo realistisch mogelijk nagemaakt voor het ultieme geluid. De orgels beschikken allemaal over een of meer klavieren, een pedaal en zwelpedalen. Dankzij de digitale orgels kan het geluid van een pijporgel of kerkorgel bij u thuis worden ervaren.

Hauptwerk hardware

Standaard of vereenvoudigd Hauptwerk

Bij het kopen van een elektrisch orgel heeft u vaak de keuze uit standaard of vereenvoudigd Hauptwerk. Hauptwerk is de technologie waar de orgels over beschikken. Het is een krachtig software programma gebaseerd op Midi. In dit programma kunnen samplesets geladen worden van orgels die gesampled zijn. De klanken van iedere individuele pijp zorgen voor een levendig samenspel.

Binnen de Hauptwerk software onderscheiden we vereenvoudigd Hauptwerk met standaard Hauptwerk. Vereenvoudigd Hauptwerk biedt uitkomst voor iedereen die graag thuis op een orgel wilt spelen. Vereenvoudigd Hauptwerk is eenvoudig te bedienen, waardoor u thuis volop kunt genieten van de voordelen van een Hauptwerk orgel. Liever standaard Hauptwerk? Met standaard Hauptwerk bent u in de volledige controle en kunt u het maximale uit uw Hauptwerk orgel halen. Zeer geschikt voor echte orgelliefhebbers. Vraag ons naar de mogelijkheden om meer te weten te komen over de verschillen tussen vereenvoudigd en standaard Hauptwerk.

Uw elektrisch orgel kopen bij Mixtuur

Naast ons ruime aanbod aan orgels die u bij ons kunt kopen, kunt u er ook voor kiezen om een orgel door ons op maat te laten maken. Bij Mixtuur zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u meer weten? Bekijk ons volledige aanbod elektronische orgels of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de orgel die u zoekt.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht