Digitaal orgel kopen? Kies een Hauptwerk orgel

Een digitaal orgel – ook wel een elektronisch orgel genoemd – is tegenwoordig niet meer van een origineel pijporgel te onderscheiden. Een digitaal orgel is een elektronisch toetsinstrument, dat het geluid van een pijporgel kan nabootsen door middel van het programma Hauptwerk. Wilt u een orgel kopen? Kies dan voor een Hauptwerk orgel. 

Hauptwerk is een softwareprogramma waarmee je samplesets van wereldberoemde pijporgels kunt inladen. Het biedt u eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de keuze uit welk orgel u wilt bespelen. Hauptwerk biedt op dit moment honderden verschillende orgels aan als sampleset. Dat betekent dat u net zo makkelijk Bach speelt op een Silbermann als Beethoven op een Rieger. Hauptwerk biedt u eindeloos veel mogelijkheden.

Digitaal orgel kopen? Kies een Hauptwerk orgel van Mixtuur.

Een digitaal orgel voor thuisgebruik

Een digitaal orgel is zeer vriendelijk geprijsd ten opzichte van een klassiek orgel en neemt bovendien veel minder ruimte in beslag. Daarom is een digitaal orgel zeer geschikt voor particulieren die graag thuis een orgel willen bespelen. In combinatie met het programma Hauptwerk, speelt u thuis de prachtigste muziekstukken op de meest bekende orgels.

U kunt kiezen uit diverse gestandaardiseerde modellen huiskamerorgels met de vereenvoudigde versie van Hauptwerk. Modellen die wij onder andere aanbieden zijn Intrada, Positief en Fortissimo. Echter hebben we nog diverse andere modellen digitale orgels die zich perfect lenen voor thuisgebruik. Bekijk hier al onze huiskamerorgels of vraag onze digitale brochure aan.

Het is ook mogelijk om een orgel geheel op maat te laten maken. Door een orgel geheel naar wens te laten ontwerpen kunt u zelf kiezen hoe uw orgel eruit komt te zien en over welke functies u wilt beschikken. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en alle mogelijkheden. Bekijk hier onze op maat gemaakte, digitale orgels. 

Hauptwerk orgels voor concertzalen en kerken

Een digitaal orgel van Mixtuur leent zich niet alleen voor huiskamers, deze is net zo goed geschikt voor concertzalen en kerken. Een klassiek kerkorgel komt qua geluid nauwelijks in de buurt van een groot pijporgel in grote kathedralen. Maar met een digitaal orgel haalt u deze prachtige orgels naar uw kerk, tegen een betaalbare prijs. 

Omdat wij zelf onze versterkers en luidsprekers bouwen kunnen wij voor iedere kerk en concertzaal de juiste apparatuur leveren, die voor perfect geluid zorgt. Op deze manier kunt u uw bezoekers een optimale klankbeleving bieden.

Koop een digitaal orgel bij Mixtuur

U bent bij Mixtuur aan het juiste adres als u op zoek bent naar een digitaal orgel. Mixtuur is dé officiële Hauptwerk™-dealer van de benelux. U kunt bij ons standaard orgels kopen tot aan op maat gemaakte instrumenten. Onze orgels worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en uitvoerig getest.

Bovendien staat een orgel van Mixtuur garant voor een optimale klankbeleving, doordat wij onze versterkers en luidsprekers zelf bouwen. Mede hierdoor kunnen wij u ook altijd helpen en de beste service verlenen wanneer u dit nodig heeft.

Wilt u meer weten over Hauptwerk™, of over onze orgels? Vraag een brochure aan of maak een afspraak en kom langs in onze showroom! In onze showroom kunt u zelf de eindeloze mogelijkheden van Hauptwerk™ ervaren en een digitaal orgel zelf uitproberen.