Orgelmakerij

Bent u op zoek naar een orgel van Mixtuur? Al onze orgels worden gefabriceerd in onze eigen orgelmakerij in Klundert. Het oude ambacht houden wij in stand. Tegelijkertijd maken we gebruik van de nieuwste, moderne technieken. Wij hebben een ruim assortiment aan orgels.   

Welkom in onze orgelmakerij 

Mixtuur maakt alle orgels zelf. Wij fabriceren deze in onze eigen orgelmakerij. Hier ontwerpen, bouwen en stemmen we onze orgels met uiterste precisie. Onze orgelbouwers zijn ervaren vaklieden die expert zijn op het gebied van hout- en metaalbewerking. Al onze orgels worden gemaakt van de beste materialen. Hiermee garanderen wij enkel de allerbeste kwaliteit orgels! 

Op maat gemaakte orgels

In onze orgelmakerij maken we orgels speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt het orgel helemaal naar uw eigen wensen aanpassen. Kies uit verschillende RAL-kleuren, blank eiken en CMB hout kleuren. Daarnaast kunt u het klavier in kunststof of in hout laten uitvoeren. Ook het pedaal kunt u helemaal zelf samenstellen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 30-tonig Concaaf of een 32-tonig Radiaal Concaaf. De pistons kunt u ook selecteren, deze zijn bevestigd op het onderste klavier van het orgel.  

Hauptwerk technologie

Al onze orgels kunnen worden uitgevoerd met de Hauptwerk technologie. Deze technologie is gebaseerd op MIDI software. Hiermee kunt u samplesets inladen van allerlei bekende orgels. Deze samples zijn opnames van orgels waarbij iedere individuele pijp ten gehore kan worden laten gebracht. Met deze software heeft u de volledige controle over het orgel en kunt u de unieke klanken van meerdere bekende orgels produceren. Dit is erg interessant als orgelliefhebber. Daarnaast is het geluid ook nog eens uiterst realistisch. 

Orgelmakerij met uniek geluid

Om het geluid van uw orgel helemaal tot zijn recht te laten komen, kunt u bijpassende luidsprekers aanschaffen. Daarnaast kunt u het orgel ook voorzien van externe aansluitingen. Denk hierbij aan USB, ethernet, Apple of Android Bluetooth. Daarmee kunt u het geluid uit boxen laten horen, waardoor u het ultieme orgelgeluid kunt ervaren! 

In onze orgelmakerij produceren wij iedere dag unieke orgels. Wilt u graag een orgel aanschaffen voor in uw kerk of woonkamer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Klundert.  

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht