Orgelconcert door Harm Hoeve

11 november 2023 – De Stad Klundert

Mixtuur Orgels organiseert in samenwerking met verschillende organisten orgelconcerten. Op zaterdag 11 november 2023 kunt u genieten van een muzikale middag met organist Harm Hoeve.

11:00 – 15:00 uur: Orgelshow

U heeft de gelegenheid om de Mixtuur-orgels te bekijken, te bespelen, te beluisteren en vragen te stellen.

15:00 – 17:00 uur: Orgelconcert door Harm Hoeve

Meer informatie over het programma van dit concert volgt binnenkort.

Locatie:

Het concert vind plaats in de voormalige Johannes de Doperkerk in Klundert; de concertzaal van Mixtuur Orgels.

Mixtuur Orgels
Molenstraat 31-33
4791 HL  Klundert

Wilt u aanwezig zijn bij het concert van Harm Hoeve?

Als u bij het concert van Harm Hoeve aanwezig wilt zijn, zou u dan ondergaand formulier willen invullen?

Bekijk al onze evenementen in onze Agenda.

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek. In een recensie werd het omschreven als “enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts enkele registers.”

Harm Hoeve (Rouveen, 4 december 1964) kreeg zijn opleiding aan de muziekschool en het conservatorium te Zwolle. Ook volgde hij de Internationale Zomeracademie in Haarlem. In 1989 won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzerfestival; een orgelconcours voor conservatoriumstudenten.

In 2014 werd hij koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer informatie kunt u vinden op: www.harmhoeve.nl

Over Mixtuur Orgels

Mixtuur Orgels is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk™, audiotechniek en MIDI-consoles. Al vanaf de introductie van Hauptwerk™ in Nederland was Mixtuur Orgels erbij. Met een productiehal in Veenendaal en een showroom in de Stad Klundert, de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert, is Mixtuur Orgels sinds 2007 een officiële Hauptwerk™-dealer voor de Benelux.