Orgelconcert door Harm Hoeve

11 november 2023 – De Stad Klundert

Mixtuur Orgels organiseert in samenwerking met verschillende organisten orgelconcerten. Op zaterdag 11 november 2023 kunt u genieten van een muzikale middag met organist Harm Hoeve.

11:00 – 14:30 uur: Orgelshow

Mixtuur-orgels zijn Hauptwerk-orgels. En die revolutionare klanktechniek moet u écht zelf even ervaren. Kom de orgels daarom gerust bekijken, beluisteren en bespelen. We praten u dan bij over de nieuwste Hauptwerktechnieken die het mogelijk maken om virtueel kerkorgels thuis te bespelen.

14.30 – 15:00 uur: Welkom en registratie bezoekers orgelconcert

Een ticket dient als toegangsbewijs voor dit concert. Reserveer deze via onderstaande knop.

15:00 – 17:00 uur: Orgelconcert door Harm Hoeve

Het repertoire is de moeite waard: bekende orgelwerken uit de Barok en Romantiek, alsook prachtige koraalbewerkingen. Bekijk het concertprogramma.

Locatie

Het concert vind plaats in de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert; de concertzaal van Mixtuur Orgels.

Mixtuur Orgels
Molenstraat 31-33
4791 HL  Klundert

Wilt u aanwezig zijn bij het concert van Harm Hoeve?

Over Harm Hoeve

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek. In een recensie werd het omschreven als “enthousiast waar dat kan, ingetogen waar dat moet. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts enkele registers.”

Harm Hoeve (Rouveen, 4 december 1964) kreeg zijn opleiding aan de muziekschool en het conservatorium te Zwolle. Ook volgde hij de Internationale Zomeracademie in Haarlem. In 1989 won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzerfestival; een orgelconcours voor conservatoriumstudenten.

In 2014 werd hij koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer informatie kunt u vinden op: www.harmhoeve.nl

Over Mixtuur Orgels

Mixtuur Orgels is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk™, audiotechniek en MIDI-consoles. Al vanaf de introductie van Hauptwerk™ in Nederland was Mixtuur Orgels erbij. Met een productiehal in Veenendaal en een showroom in de Stad Klundert, de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert, is Mixtuur Orgels sinds 2007 een officiële Hauptwerk™-dealer voor de Benelux.