Orgel voor thuis

Bent u op zoek naar een orgel voor thuis? Bij Mixtuur vindt u een uitgebreide collectie huiskamerorgels in verschillende soorten en formaten. Daarbij heeft u de keuze uit zowel vereenvoudigd Hauptwerk als standaard Hauptwerk, wat de verschillen zijn leggen we aan u uit.

Vereenvoudigd Hauptwerk

Vereenvoudigd Hauptwerk biedt uitkomst aan iedereen die graag thuis op een orgel wil spelen. Een orgel voor thuis met vereenvoudigd Hauptwerk is te bedienen zonder enige computerkennis. Hierdoor kunt u eenvoudig thuis genieten van Hauptwerk. Het orgel is te bedienen via eenvoudige displays. De technologie is door Mixtuur zelf ontworpen. U kunt kiezen uit rituele registerknoppen, standaard registertrekken, registerwippers en geavanceerde registerknoppen met automatisch wisselende registernamen. 

Standaard Hauptwerk

Met een Mixtuur orgel met standaard Hauptwerk bent u volledig in controle. Op deze orgels kunt u het maximale uit uw orgel en de software halen. Deze software is dus zeer geschikt voor echte orgelliefhebbers. Standaard Hauptwerk biedt u diverse mogelijkheden zoals het eenvoudig aanpassen van stemmingen, meerdere koppels te maken, maar ook het intoneren van individuele samples. Er zijn diverse modellen beschikbaar met standaard Hauptwerk als orgel voor thuis. 

Onze modellen

Mixtuur biedt u verschillende modellen huiskamerorgels. Ons nieuwste model is bijvoorbeeld de Etude. De Etude is een compact orgel in een fraai afgewerkt meubel van laminaat. Het touchscreen geeft u toegang tot maar liefst 60 virtuele registerschakelaars en preset knoppen. Naast de Etude bieden wij u nog 8 andere modellen, waaronder de Maestro, Modesto en de V-touch. Alle orgels beschikken over een eersteklas geluidsweergave waardoor u optimaal kunt genieten van een ultieme muziekbeleving. Bent u benieuwd naar de specificaties van één of meerdere modellen? Vraag dan de brochure aan!

Maatwerk orgel voor thuis

Past een van onze modellen niet in uw interieur? Of zijn de formaten net iets te groot of te klein voor uw beschikbare ruimte? Bij Mixtuur heeft u ook de mogelijkheid om een orgel op maat te laten maken. Zo wordt het orgel compleet aangepast aan uw wensen en ideeën en past het meubel perfect in uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een orgel op maat voor thuis? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Orgel testen in de showroom

Wilt u eerst ervaren hoe het is om op een Mixtuur orgel te spelen? Maak dan een afspraak in onze showroom. Hier kunt onze Mixtuur orgels zelf uitproberen. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht