Orgel instrument prijs

Bent u op zoek naar een gloednieuw orgel voor in huis of in uw kerk? Bij Mixtuur kunt u terecht voor unieke orgels met Hauptwerk software. Daarmee kunt u samplesets van bekende orgels inladen en afspelen. Naast deze unieke software produceren wij de orgels helemaal zelf. Dat zorgt ervoor dat u al uw voorkeuren door kunt geven. Wij maken vervolgens een instrument op maat voor u. Natuurlijk kunt u ook voor één van onze standaard modellen gaan. Lees alles over onze orgels en ontdek de voordelige prijs.

Kies voor een instrument van kwaliteit

Bij Mixtuur staan wij voor uitmuntende kwaliteit en 100% tevredenheid. Wanneer u bij ons een orgel aanschaft kunt u op de kwaliteit vertrouwen. Bovendien bieden wij altijd een scherpe prijs. Wij zijn niet voor niets de officiële Hauptwerk dealer van de Benelux. Wij ontwerpen, produceren en testen onze orgels helemaal zelf in onze productiehal in Veenendaal. Deze voorzien wij vervolgens van Hauptwerk software, versterkers en luidsprekers. Wij zetten alles op alles om een instrument met optimale klankbeleving af te leveren. Ook na de aankoop staan wij voor u klaar. Wij bieden u twee jaar garantie en u kunt altijd bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.

Technologie van Hauptwerk

Hauptwerk software maakt uw orgel helemaal af. Met deze software, die gebaseerd is op MIDI, kunt u verschillende samplesets van bekende orgels inladen. Dat zorgt ervoor dat u verschillende orgelklanken kunt laten horen in uw huis of kerk. De samplesets zijn opnamen van zowel het aanspreken van de pijp, de klankontwikkeling als het loslaten van de toon. Alles bij elkaar zorgt dit voor een prachtige klankbeleving.

Onze orgels

Natuurlijk kunt u altijd een orgel op maat laten maken bij ons, zodat het instrument perfect past bij uw huiskamer of kerk. Toch hebben wij ook standaard modellen beschikbaar voor een voordelige prijs. Ga bijvoorbeeld voor ons Etude, Positief, Maestro, Modesto of V-touch huiskamer orgel. Al deze orgels hebben hun eigen unieke kenmerken en kwaliteiten. Gaat u voor een statig en robuust orgel, of toch liever een indrukwekkend en groot orgel? Voor een kerkorgel kunt u altijd een offerte aanvragen. Wij maken uw kerkorgel graag op maat.

Een orgel voor een scherpe prijs

De prijs van uw orgel hangt af van het type instrument wat u kiest. Onze orgels variëren van €8.950,- tot €21.995,-. Wanneer u zelf een orgel op maat samen wil stellen kan de prijs ook variëren, afhankelijk van de specificaties van het orgel. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van register schakelaars, preset knoppen, touchscreens, Digital Signal Processors en high-end luidsprekers. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat wij u een voordelige prijs bieden.

Wilt u meer weten over de prijs van een orgel? Meer informatie over een specifiek instrument? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Vraag de brochure aan, neem contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij helpen u graag snel verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht