Modern orgel

Bent u op zoek naar een modern orgel die is voorzien van de nieuwste technologieën? Dan bent u bij Mixtuur aan het juiste adres. Bij ons vindt u de nieuwst en modernste orgels tegen een scherpe prijs. Alle orgels worden in eigen beheer gemaakt en getest waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze moderne orgels of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons ruime aanbod moderne orgels of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de orgel die u zoekt.

Ruim aanbod moderne orgels

Binnen het aanbod van Mixtuur vindt u een ruim aanbod aan moderne orgels, die beschikken over de beste geluidsinstallatie en de nieuwste technologieën. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een pijporgel, Hauptwerk of een elektronisch orgel. Wanneer u een modern orgel zoekt, wordt er vaak gekozen voor een elektronisch orgel of Hauptwerk orgel. Deze zijn compact en hebben ontzettend veel mogelijkheden. Binnen ons aanbod huiskamerorgels vindt u bekende modellen zoals Etude of Modesto. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om een orgel volledig op maat te laten maken. Dan weet u zeker dat hij helemaal bij uw wensen past.

Hauptwerk hardware

Een modern Hauptwerk orgel

Hauptwerk orgels zijn uitgerust met een modern software programma waarin samplesets geladen kunnen worden. Iedere pijptoon van het originele gesamplede orgel is klank voor klank apart opgenomen. Een Hauptwerk-orgel geeft daarom een realistische weergave en is niet van een echt pijporgel te onderscheiden. Binnen ons aanbod vindt u zowel orgels met standaard Hauptwerk of vereenvoudigd Hauptwerk. Wij adviseren u graag over welke soort moderne orgel het beste bij uw wensen past.

Mixtuur staat voor u klaar

Wij kunnen verschillende modellen leveren met vereenvoudigd of standaard Hauptwerk™. Daarnaast kunt u vaak zelf nog kiezen hoeveel klavieren u graag wilt. Daarentegen kunt u bij Mixtuur ook een orgel speciaal op maat laten maken. Samen met u maken wij het beste ontwerp en bespreken we alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze moderne orgels of heeft u een modern orgel op het oog en bent u benieuwd naar de prijs of mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van het modern orgel dat bij uw wensen past.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht