Mixtuur samplesets

Wilt u uw orgel optimaal gebruiken met behulp van verschillende samplesets? Dan zijn de Hauptwerk samplesets misschien ideaal voor u. Deze Hauptwerk sets zorgen ervoor dat u allerlei klanken van verschillende orgels na kan bootsen. Mixtuur adviseert u graag over de mogelijkheden van samplesets

Hauptwerk samplesets

Door de komst van razendsnelle computers en nieuwe technologieën is het mogelijk gemaakt om samples van orgelpijpen, die stuk voor stuk zijn opgenomen, met elkaar te combineren en die audiofragmenten vervolgens te combineren tot een ongekende realistische klankweergave. Het zijn simpelweg orgelgeluiden die gesampled zijn. Zo worden alle klanken van een individuele pijp opgenomen: het loslaten van de toon, het aanspreken van de pijp en de klankontwikkeling. Dit zorgt voor een zeer levendige klank en een erg realistische weergave waardoor de orgels écht beleefd kunnen worden.

De Hauptwerk samplesets geven de mogelijkheid tot afwisseling waardoor u vele verschillende orgelgeluiden kunt gebruiken en dat gewoon bij u thuis, in de woonkamer. Ze geven daarom veel plezier voor orgelliefhebbers.

Waar vindt u samplesets?

Er zijn verschillende aanbieders voor de samplesets. Het ligt er natuurlijk aan wat voor sample u graag wilt hebben of waar u graag mee werkt. Via de Hauptwerk store kunt u verschillende samples kopen. Denk bijvoorbeeld aan een sampleset van het Notre Dame de Metz Cavaillé-Coll of van het Metz St. Eucaire Cavaillé-Coll. De prijzen beginnen bij 115,- dollar en kunnen oplopen tot 499 dollar.

Mixtuur orgel met samplesets

Wilt u genieten van al het moois dat Hauptwerk u te bieden heeft? Kies dan voor een orgel van Mixtuur. Mixtuur orgels worden handgemaakt en vooraf geïnstalleerd met Hauptwerk samplesets. Zo kunt u thuis, in de kerk of concertzaal direct aan de slag zonder dat u de software hoeft te installeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een afspraak in de showroom.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht