Midi orgel kopen

Wilt u graag een orgel in uw woonkamer? Neem dan een midi orgel van Mixtuur. Onze orgels zijn voorzien van de Hauptwerk technologie. Hiermee kunt het geluid van bekende orgels gewoon in uw eigen huis ervaren. 

Wat is een midi orgel?

Een midi orgel is een orgel voorzien van de Hauptwerk technologie. Deze software is een prachtige aanvulling op uw orgel. Het programma, gebaseerd op midi bestaat uit verschillende samplesets. Deze sample sets bestaan uit opnamen van duizenden verschillende, bekende orgels. Hierin wordt de klank van iedere individuele pijp opgenomen, van het aanspreken van de pijp tot het loslaten van de toon. Hierdoor kan een midi orgel een uiterst realistisch geluid produceren. 

De voordelen van een midi orgel

Een midi orgel kopen brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Denk hierbij aan verschillende audio opstellingen, verschillende speeltafels en orgelkasten. Het is een mooie aanvulling op uw orgel waarbij de huidige stemmen van het orgel niet verloren gaan. De klanken zijn superieur en niet van een klassiek pijporgel te onderscheiden. Kortom, de mogelijkheden van een midi orgel voorzien van de Hauptwerk technologie zijn eindeloos! 

Midi orgel kopen

Bent u enthousiast geworden over de aanschaf van een midi orgel? Bij Mixtuur koopt u een orgel voorzien van midi voor de voordeligste prijs. We produceren de orgels helemaal zelf in onze productiehal in Veenendaal. Hier bouwen we orgels, ontwikkelen we nieuwe mogelijkheden en testen we nieuwe toepassingen. Wij blijven innoveren op het gebied van de midi software om zo de allerbeste kwaliteit te garanderen. Wij gaan voor 100% tevredenheid en bieden u onderhoud en reparatie aan uw orgel. Daarnaast geven we 2 jaar garantie op onze orgels. 

Wilt u meer informatie over de prijs van een orgel voorzien van de Hauptwerk technologie? Wilt u advies over welke orgel het beste bij u past? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Klundert.  

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht