Maatwerk orgel

Bent u op zoek naar een orgel die volledig aan uw wensen voldoet en helemaal bij u past. Dan kunt u het beste voor een maatwerk orgel gaan. De orgel zal in dat geval helemaal naar uw wensen worden gemaakt.

Of u nu op zoek bent voor een orgel voor bij u thuis, voor in een concertzaal of voor in de kerk. De mogelijkheden zijn oneindig. Binnen ons ruime aanbod vindt u zowel huiskamerorgels, kerkorgels als maatwerk orgels. Wij kunnen niet wachten om uw wensen te bespreken en voor u aan de slag te gaan. Contact ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of lees verder voor meer informatie.

Een maatwerk orgel van Mixtuur

Mixtuur bouwt orgels voor particulieren, kerken en concertzalen. De modellen variëren van gestandaardiseerde orgels tot volledig op maat gemaakte modellen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee om de orgel volledig naar uw wensen te bouwen. Alle orgels worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Naast de orgels bouwt Mixtuur zelf ook alle audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Dat staat garant voor een optimale klankbeleving zodat u kunt genieten van uw droomorgel!

maatwerk orgel

Een orgel met Hauptwerk technologie

Bij Mixtuur hebben we onze eigen technologieën ontwikkeld die naadloos aansluiten op de software van Hauptwerk™. Hauptwerk is een krachtig softwareprogramma gebaseerd op MIDI. In dit programma kunnen samplesets geladen worden van orgels die gesampled zijn. Hauptwerk geeft een erg realistische weergave en zorgen ervoor dat de orgels echt beleefd kunnen worden.

De Hauptwerk orgels worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. De software sluit naadloos aan bij de klank van de orgel. Bent u benieuwd naar het prachtige geluid van de orgels? Wij adviseren u dan om een afspraak te maken in onze showroom om het geluid zelf te ervaren.

Meer weten over onze maatwerk orgels?

Wilt u meer weten over een maatwerk orgel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het samenstellen van uw orgel aan de hand van uw wensen. Maak een afspraak in de showroom en wij laten u graag alle mogelijkheden van een Hauptwerk orgel zien. U kunt zowel onze diverse modellen orgels zien, als zelf een Hauptwerk orgel uitproberen. Vraag een digitale brochure aan of neem contact met ons op zodat u direct een afspraak kunt maken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht