Kerkorgel Hauptwerk

Mixtuur heeft een ruim assortiment aan klassieke en moderne orgels. Mixtuur orgels werken op basis van Hauptwerk. Uiterst geschikt voor iedere kerk. 

Kerkorgels 

Een kerkorgels wordt gebruikt om muziekstukken te laten horen in kerken. De orgel wordt hierbij dan gebruikt voor het begeleiden van het koor wanneer zij gezangen en psalmen ten gehore laten brengen. Kerken hebben vaak een nagalm waardoor het lastig is de klanken op een mooie manier te laten horen. De klanken moeten zowel achter- als voor in de kerk goed hoorbaar zijn. Een kerkorgel voorzien van Hauptwerk kan hierop worden aangepast waardoor de melodieën beter tot hun recht komen.  

Over Hauptwerk

Hauptwerk is een software speciaal voor orgels. De software maakt het mogelijk om virtueel op de beste orgels te kunnen spelen. Deze software kan op ieder orgel geïnstalleerd worden, zo ook op kerkorgels. De Hauptwerk software is makkelijk te bedienen met behulp van het eenvoudige touchscreen. Er zijn veel opties beschikbaar om het orgel te personaliseren en alles uit uw orgel te halen. Zo kunt u kiezen welke klavieren en luidsprekers u wilt toepassen. 

Kerkorgel met Hauptwerk

De orgels van Mixtuur kunnen uitgerust worden met de zogenaamde Hauptwerk technologie. Hierbij worden kerkorgels voorzien van professionele audiocomponenten. De software is gebaseerd op MIDI. Het orgel kan dan geluids replica’s van bekende orgels produceren. De unieke klanken van de orgels zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! U kunt dus ook in de kerk een ultieme ervaring creëren. 

Mixtuur kerkorgels 

Mixtuur biedt naast concert- en woonkamer orgels, ook kerkorgels aan. Er zijn veel opties beschikbaar om het orgel te personaliseren en alles uit uw orgel te halen. Zo kunt u kiezen welke klavieren, keyboard en luidsprekers u wilt toepassen. Wij ontwikkelen, bouwen en testen onze kerkorgels in onze eigen werkplaats. We gebruiken hiervoor enkel de beste materialen. Zo bent u er zeker van dat een duurzame investering maakt en dat u voor echte kwaliteit gaat!   

Laat u adviseren door één van onze medewerkers en laat u inspireren door de brochure aan te vragen of een kijkje te nemen in onze showroom.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht