Een kamerorgel voor thuis kopen? Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een kwalitatief kamerorgel voor bij u thuis? Dan bent u bij Mixtuur aan het juiste adres. Binnen ons aanbod vindt u een grote diversiteit aan verschillende huiskamerorgels.

Wanneer u kiest voor een elektronisch orgel, heeft u een vereenvoudigd model van een grote pijporgel in uw woonkamer staan. Deze kamerorgels beschikken over Hauptwerk software waardoor ze de beste kwaliteit geluid geven. Al onze kamerorgels worden in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het orgel op maat te laten maken. Zo heeft u een orgel die helemaal voldoet aan uw eisen en perfect in uw woonkamer past. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of contact ons!

De mooiste muziek in uw eigen woonkamer

Met een kamerorgel creëert u de mooiste muziek in uw woonkamer. De Hauptwerk orgels zijn er voor gemaakt om de mooiste orgelmuziek te spelen. Dankzij de diverse samplesets bespeelt u verschillende wereldberoemde orgels, gewoon in uw huiskamer. Of u nu kiest voor het Müller orgel of het Bätz orgel, u heeft ze allemaal binnen handbereik. Met de moderne kamerorgels geniet u iedere dag opnieuw van optimale klankbeleving.

kamerorgel

Vereenvoudigd of standaard Hauptwerk

Wanneer u een kamerorgel wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit twee verschillende programma’s. Zo kunt u kiezen uit vereenvoudigd Hauptwerk en standaard Hauptwerk. Het vereenvoudigd Hauptwerk biedt uitkomst aan iedereen die graag thuis op een orgel speelt, maar het niet voor professioneel gebruik inzet. Dit type orgel is makkelijk te bedienen zonder enige computerkennis. Dankzij het eenvoudige display kunt u de orgel makkelijk bedienen.

Als u kiest voor standaard Hauptwerk, bent u volledig in controle. Op deze orgels kunt u het maximale uit uw orgel en de software halen. Dat maakt deze software geschikt voor echte orgelliefhebbers.

Laat uw kamerorgel op maat maken

Het is bij ons mogelijk om een orgel helemaal op maat te laten maken. Dit is de ideale oplossing als onze standaard formaten niet in uw woonkamer passen. Uw orgel zal namelijk compleet naar uw wensen en ideeën worden ontworpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom een orgel testen in onze showroom. Hier kunt onze Mixtuur orgels zelf uitproberen. Wij kijken er naar uit om u te helpen bij het vinden van het perfecte kamerorgel.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht