Huisorgel te koop

Bent u op zoek naar een kwalitatief huisorgel? Dan bent u bij Mixtuur aan het goede adres. Wij hebben namelijk een groot aantal huisorgels te koop staan tegen een scherpe prijs.

De mixtuur huisorgels passen in iedere huiskamer en zijn vaak een vereenvoudigd model van een grote pijporgel. Ga bijvoorbeeld voor de Hauptwerk orgel waarmee u zonder enige computerkennis de orgel eenvoudig kunt bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk een om een huisorgel op maat te laten maken. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Huisorgel te koop, bekijk ons ruime aanbod

Binnen het aanbod van Mixtuur vindt u een erg ruime keuze aan orgels in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een superieure orgel met alles erop en eraan of naar een redelijk standaard model. Bij ons vindt u het allemaal.

Alle huiskamerorgels van Mixtuur worden in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. ze zijn van optimale kwaliteit en beschikken over de nieuwste technologie. De verschillende modellen onderscheiden zich allemaal van elkaar waardoor er een grote kans is dat er een geschikte orgel voor u tussen zit. Mocht dit niet zo zijn, is het ook mogelijk om een orgel volledig op maat te laten maken.

huisorgel te koop

Vereenvoudigd of standaard Hauptwerk

Wanneer u een orgel bij ons koopt heeft u zowel de keuze uit vereenvoudigd Hauptwerk als standaard Hauptwerk. Vereenvoudigd Hauptwerk biedt de uitkomst voor iedereen die graag thuis op een orgel wilt spelen. Het is eenvoudig te bedienen en thuis eenvoudig kunt genieten van uw orgel. Bij standaard Hauptwerk bent u volledig in de controle en kunt u het maximale uit het orgel halen. Dit type software is bedoeld voor de echte orgelliefhebbers. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Mixtuur staat voor u klaar

Mixtuur is een autoriteit op het gebied van Hauptwerk orgels. Sinds 2007 zijn we een officiële Hauptwerk-dealer in de Benelux. Bij ons vindt u zowel kerkorgels als huisorgels die te koop staan. Bent u benieuwd naar onze orgels? Laat u verrassen en bekijk onze modellen of vraag de digitale brochure aan. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Klundert. Maak een afspraak en ervaar zelf het mooie geluid van onze orgels.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht