Hauptwerk samplesets: wat moet u weten?

Houdt u van het variëren met geluiden? Dan zijn de Hauptwerk samplesets misschien ideaal voor u. Deze Hauptwerk sets zorgen ervoor dat u allerlei klanken van verschillende orgels na kan bootsen. Wilt u meer weten over Hauptwerk en de bijbehorende samplesets? Lees dan verder.

Hauptwerk samplesets

Door de komst van razendsnelle computers en nieuwe technologieën is het mogelijk gemaakt om samples van orgelpijpen, die stuk voor stuk zijn opgenomen, met elkaar te combineren en die audiofragmenten vervolgens te combineren tot een ongekende realistische klankweergave. Het zijn simpelweg orgelgeluiden die gesampled zijn. Zo worden alle klanken van een individuele pijp opgenomen: het loslaten van de toon, het aanspreken van de pijp en de klankontwikkeling. Dit zorgt voor een zeer levendige klank en een erg realistische weergave waardoor de orgels écht beleefd kunnen worden.

De Hauptwerk samplesets geven de mogelijkheid tot afwisseling waardoor u vele verschillende orgelgeluiden kunt gebruiken en dat gewoon bij u thuis, in de woonkamer. Ze geven daarom veel plezier voor orgelliefhebbers.

Waar koopt u Hauptwerk samplesets?

Er zijn verschillende aanbieders voor de Hauptwerk samplesets. Het ligt er natuurlijk aan wat voor sample u graag wilt hebben of waar u graag mee werkt. Via de Hauptwerk store kunt u verschillende samples kopen. Denk bijvoorbeeld aan een sampleset van het Notre Dame de Metz Cavaillé-Coll of van het Metz St. Eucaire Cavaillé-Coll. De prijzen beginnen bij 115- en kunnen oplopen tot 499 dollar.

Hauptwerk orgels van Mixtuur

Mixtuur biedt geen losse Hauptwerk samplesets aan. Echter maakt Mixtuur Hauptwerk orgels die werken met de Hauptwerk software. De technologie zorgt ervoor dat het werken met uw favoriete orgel u zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt, u hoeft dus niet veel ervaring te hebben met computers. Daarnaast kunt u uw eigen muziek opnemen in Cd-kwaliteit of als MIDI-file. U kunt uw opgenomen muziek dus te allen tijde delen met vrienden of familie!

Bij Mixtuur maakt het ook niet uit welke versie u kiest, alle orgels hebben superieure audio. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van alle digitale functies en te kiezen voor een touchscreen. Dit comfort zorgt voor volledige controle over Hauptwerk. Als u een nieuwe sampleset wilt installeren wordt dit erg eenvoudig en razendsnel voor u geregeld op afstand. Alle Mixtuur-orgels zijn verbonden met internet, u hoeft enkel contact op te nemen en binnen een handomdraai is uw nieuwe sampleset geïnstalleerd. Wilt u graag meer weten over Hauptwerk? Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Geïnteresseerd in een Hauptwerk orgel?

Heeft u interesse gekregen in een Hauptwerk orgel van Mixtuur of wilt u uw Hauptwerk sample laten installeren? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht