Hauptwerk orgels Nederland

U zoekt een Hauptwerk orgel maar weet niet waar u deze in Nederland kunt verkrijgen? Wat goed dat u ons heeft gevonden! Mixtuur is namelijk de nummer 1 leverancier van orgels in Nederland. Daarnaast leveren wij ook in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. 

Een Mixtuurorgel

Een orgel van Mixtuur is een waar stukje vakwerk! Wij fabriceren alle orgels zelf; zowel het instrument als de audio. Dit doen we in onze productieloods waar wij dagelijks druk zijn met het vervaardigen van orgels en het zoeken naar eventuele verbeteringen en innovaties om onszelf en de techniek verder te ontwikkelen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland!   

De Hauptwerk technologie

Wilt u thuis de orgels uit bekende kerken reproduceren? Dat kan met behulp van de Hauptwerk techniek. Hauptwerk is een software die op elke orgel geïnstalleerd kan worden. Deze software is gebaseerd op MIDI. Het programma biedt de mogelijkheid om samplesets in te laden. Deze samplesets zijn opnamen van bestaande orgels waarbij het aanspreken, de klankontwikkeling en het loslaten van de tonen is opgenomen. Hierdoor zijn orgels met Hauptwerk niet van echt te onderscheiden. De unieke klanken van elke individuele pijp van het originele orgel zorgen voor een ultieme ervaring, gewoon bij u in de huiskamer!  

De ontelbare mogelijkheden van Hauptwerk

Het programma ondersteunt meer dan 500 audiokanalen en laat getrouwe klanken horen. U kunt uw eigen creaties opnemen en als bestand opslaan. U kunt uw muziek dan op ieder gewenst moment beluisteren en deze ten gehore laten brengen aan anderen. Daarnaast zijn er verschillende samplesets verkrijgbaar. Mixtuur heeft diverse sets van allerlei verschillende orgels beschikbaar in de webshop

Hauptwerk in Nederland

Mixtuur is al jaren autoriteit op het gebied van Hauptwerk in Nederland. Vanaf de introductie van Hauptwerk in 2007 was Mixtuur er bij! De productiehal in Veenendaal biedt de mogelijkheid om zelf alle orgels te produceren en te voorzien van de Hauptwerk technologie. Daarnaast hebben we een prachtige showroom in Klundert waar u alle modellen uitgebreid kunt komen bekijken en testen. 

Wilt u graag meer informatie over de Hauptwerk technologie of heeft u advies nodig bij de aanschaf van uw orgel? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, dan helpen wij u graag verder! 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht