Hauptwerk orgel te koop

Bent u op zoek naar een Hauptwerk orgel? Er zijn diverse aanbieders op de markt die een Hauptwerk orgel te koop aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuw kerkorgel of een tweedehands huiskamer orgel. Wij zetten graag de mogelijkheden voor u uiteen.

Tweedehands

Bent u op zoek naar een Hauptwerk orgel maar vindt u de investering in een nieuw orgel te groot? Dan biedt een tweedehands orgel een goed alternatief. Een tweedehands orgel is goedkoper dan een nieuw Hauptwerk orgel. Op Marktplaats worden diverse tweedehands Hauptwerk orgels aangeboden. Wellicht dat hier een model wordt aangeboden dat aan uw wensen voldoet.

Zelf maken

Een andere mogelijkheid is om zelf aan de slag te gaan met het maken van een Hauptwerk orgel. De meest voordelige optie is om een keyboard aan te schaffen die MIDI ondersteunt. Vervolgens kunt u een pc of laptop gebruiken om het software programma Hauptwerk op te draaien. Het enige wat u zult missen is het gevoel van het spelen op een klassiek pijporgel, omdat de houten kast en alles wat een orgel omvat ontbreekt.

Een Hauptwerk orgel van Mixtuur

Mixtuur is de officiële Hauptwerk dealer in de Benelux. Als u op zoek bent naar een Hauptwerk orgel dan bent u bij Mixtuur aan het juiste adres. We bouwen orgels voor particulieren, kerken en concertzalen. Onze modellen variëren van standaard orgels tot op maat gemaakte instrumenten. Kortom: we hebben alle mogelijkheden in huis om uw droom orgel te realiseren.

Een Hauptwerk orgel van Mixtuur wordt in eigen beheer gebouwd en uitgebreid getest. Onze orgels zijn speciaal ontwikkeld zodat ze naadloos aansluiten op de software van Hauptwerk. We adviseren u om een afspraak te maken in onze showroom, zodat u zelf het superieure geluid en de kwaliteit van een Mixtuur kunt ervaren.

Vraag een brochure aan

Bent u benieuwd naar onze orgel modellen? Vraag alvast een brochure aan voordat u op bezoek komt in onze showroom. Hierin staat uitgebreide informatie over de verschillende modellen. Voor vragen of advies kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@mixtuur.com of bel ons op +31 (0)30 – 606 1212.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht