Hauptwerk hardware

Wanneer u een orgel aanschaft en u kiest voor een digitale orgel van Mixtuur, zal deze altijd uitgerust zijn met Hauptwerk software en hardware. Bij Mixtuur werken we met verschillende Hauptwerk hardware pakketten die in uw orgel worden ingebouwd, zoals de speakers, geluidskaart en de toetsen vallen allemaal onder de hardware van de orgel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hauptwerk hardware of de manier waarop wij het toepassen op onze orgels? Lees snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het samenstellen van uw pakket.

Wat is Hauptwerk hardware?

Hauptwerk is een programma waarmee samplesets worden ingeladen. Via uw MIDI klavieren of orgel wordt een signaal verstuurd als er een toets wordt ingedrukt. De computer in de orgel ziet dit signaal en koppelt dit aan het juiste geluid en geeft het door aan de geluidskaart. Deze verzendt het weer naar de speaker.

Hauptwerk hardware

Deze verschillende pakketten kunnen weer aan een orgel gekoppeld worden die MIDI ondersteund. Wij zetten alle benodigdheden voor een ‘basis’ configuratie voor u op een rij:

 • MIDI speeltafel (zoals een orgel)
 • Laptop of computer
 • Geluidskaart
 • Hauptwerk Lite edition
 • Sampleset
 • Audio zoals een hoofdtelefoon

De voordelen van Hauptwerk

Wanneer u kiest voor een orgel voorzien van Hauptwerk profiteert u van veel voordelen. Het is namelijk bij een Hauptwerk orgel mogelijk om verschillende Samplesets in te laden van opnames van bekende orgels. Daarnaast is Hauptwerk erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik, waardoor iedereen het kan gebruiken. Een ander groot voordeel is dat u eenvoudig eigen opnamen in cd-kwaliteit of als MIDI-file kunt opnemen, zo kunt u aan iedereen de mooie muziek laten horen.

Stel uw orgel met Hauptwerk hardware zelf samen

Bij Mixtuur kunt u uw orgel speciaal op maat laten maken. Wij voorzien uw orgel graag van de Hauptwerk technologie. Deze kan snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden. Ook kunnen we de samplesets eenvoudig voor u inladen. Het is mogelijk om dit toe te passen op al onze modellen. Bekijk de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie over een orgel met Hauptwerk.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht