Elektronische orgel merken

Nederland heeft een hoop elektronische orgel merken. Ze variëren allemaal in aanbod. Een van die orgel merken is Mixtuur. Mixtuur heeft een hoop verschillende orgels en daarnaast bouwen zij hun eigen orgels helemaal zelf. Wilt u meer weten over Mixtuur? Lees dan verder

 

Elektronisch orgel merk: Mixtuur

Mixtuur is een van de bekendste elektronische orgel merken in Nederland. Mixtuur bouwt orgels voor kerken en concertzalen maar ook voor particulieren. Daarnaast ontwikkelen ze hun eigen technologieën die naadloos aangesloten kunnen worden op de Hauptwerk software. De orgels worden allemaal zelf ontwikkeld, gebouwd en getest. Daarnaast worden alle audiocomponenten die nodig zijn, zoals luidsprekers en versterkers ook zelf gemaakt door Mixtuur.

Wat maakt Mixtuur een van de betere elektronische orgel merken?

Naast het feit dat Mixtuur jarenlang ervaring heeft in de bouw en ontwikkeling van orgels, zijn ze erg gesteld op kwaliteit. Mixtuur streeft dan ook voor de beste kwaliteit voor iedere klant. Dit doen ze door zelf hun eigen instrumenten en audio te bouwen. De beste elektronische orgel merken staan garant voor de optimale klankbeleving, hier zorgt Mixtuur voor.

Ook de prijzen staan goed in vergelijking met alle orgels. Waar u voor vergelijkbare audiosystemen vaak een stuk meer betaalt, biedt Mixtuur ze aan voor een realistische prijs. Ook is Mixtuur niet afhankelijk van andere merken, er kan dus direct gehandeld worden als er vragen ontstaan.

Hauptwerk

Mixtuur is als een van de weinige elektronische orgel merken ook gespecialiseerd in Hauptwerk. Sinds de introductie van Hauptwerk waren ze er al bij. Daarnaast heeft Mixtuur ook technologieën weten te ontwikkelen die aansluiten op de software van Hauptwerk. Mixtuur probeert zich constant te innoveren op het gebied van nieuwe software technieken.

Meer weten over Mixtuur?

Bent u benieuwd geworden naar de elektronische orgels van Mixtuur of wilt u meer informatie over overige audiocomponenten? Neem contact op. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom (uitsluitend op afspraak). Vul hier onderstaand contactformulier voor in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht