Elektronisch orgel met pedaal

Mixtuur heeft een hoop verschillende orgels op voorraad. Concertorgels, huiskamerorgels, Hauptwerk orgels, noem maar op. Uw elektronische orgel met pedaal moet wel passen bij de wensen die u heeft voor het bespelen van het orgel. Wilt u meer weten over de elektronische orgels en pedalen van Mixtuur? Lees dan verder.

Waarom is het pedaal belangrijk voor een elektronische orgel?

Uw orgel is niet compleet zonder een bijpassend pedaal. Een pedaal is een los onderdeel dat onderaan de orgel wordt geplaatst. Het is erg belangrijk dat de toetsen, contacten en bedrading op de juiste wijze aangesloten worden zodat het pedaal goed werkt.

Daarnaast zijn er een hoop verschillende pedalen. De stijl van een pedaal hangt af van meerdere factoren: de grootte van het orgel, de stijl van het orgel en uw eigen lengte. Er zijn dus verschillende aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden.

 

Pedalen van Mixtuur

Wilt u een elektronisch orgel met wit pedaal of kiest u toch liever voor een zwart pedaal? Geen probleem. Bij mixtuur zijn er vele bijzondere opties die u in staat stellen om het optimale uit uw instrument te halen. Dit maakt het mogelijk om uw eigen droom orgel te realiseren. Zo kan er gekozen worden uit het standaard 30-tonig blank eiken pedaal maar heeft u nog veel meer keuzes:

 • 30-tonig Concaaf
 • 32-tonig Concaaf
 • 30-tonig Radiaal Concaaf
 • 32-tonig Radiaal Concaaf
 • AGO Pedaal

Daarnaast kunt u kiezen uit zwarte-, witte- en wengé boventoetsen.

Elektronisch orgel met pedaal

Mixtuur heeft een groot aanbod aan orgels in verschillende prijsklassen. Deze hangen af van de diverse specificaties en het design van de orgels. Wij hebben standaard en vereenvoudigde Hauptwerk orgels. Wilt u graag een authentiek orgel? Dan heeft u ook de keuze uit custom-made orgels. Deze worden speciaal voor u op maat gemaakt. Maar het maakt niet uit welk orgel u kiest, elke orgel van Mixtuur is een kunstwerk in uw huiskamer, studio of kerk.

Meer informatie

Door zelf onze orgels te maken, garanderen wij de beste kwaliteit voor iedere klant. Kwaliteit die ook betaalbaar is, waar u voor vergelijkbare audiosystemen normaal fors meer betaalt.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over de elektronische orgels met pedaal? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht