Digitaal gesampled orgel

Wilt u graag een digitaal gesampled orgel aanschaffen, maar weet u niet goed welke? Mixtuur helpt u bij het vinden van een geschikt orgel voor uw doeleinden. Onze orgels passen in iedere kerk en huiskamer. Onze digitaal gesamplede orgels zijn uitgerust met de Hauptwerk technologie en kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Hauptwerk technologie

De Hauptwerk technologie biedt vele mogelijkheden tijdens het bespelen van uw orgel. Het programma is eenvoudig te bedienen en u heeft de volledige controle over de software. Hauptwerk is gebaseerd op MIDI. Dit biedt de mogelijkheid om sampleschets te laden van orgels die gesampled zijn. De unieke klanken van bekende orgels zijn opgenomen en vastgelegd in het programma. Op deze manier kunt u de originele klanken van het orgel ervaren.   

Mixtuur Etude orgel blik van bovenaf

Digitaal gesampled orgel

Onze digitale orgels zijn niet van traditionele orgels te onderscheiden. Dankzij de Hauptwerk technologie klinken onze digitaal gesamplede orgels precies als een klassiek orgel. Het geluid is werkelijk waar niet van echt te onderscheiden en geeft dan ook helemaal geen digitaal geluid. Ze zijn compact en relatief goedkoop en zijn daarmee geschikt voor iedere woonkamer!     

Zelf samenstellen

U kunt het meubel van uw digitale orgel helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende RAL-kleuren, blank eiken en CBM hout kleuren. Het klavier kunt u in kunststof of in hout laten uitvoeren. Daarnaast kunt u een bank kiezen die u bij uw orgel kunt plaatsen. We hebben deze als bank met klep, in Franse stijl of een bank die in hoogte verstelbaar is. Ook het pedaal kunt u naar uw wensen aanpassen. Wilt u een pedaal met een 30-tonig Concaaf of een pedaal met 32-tonig Radiaal Concaaf? Dan zijn er nog de pistons. Deze 16 duim pistons zijn bevestigd op het onderste klavier. Tot slot, kunt u een bijpassende luidsprekers aanschaffen en kiest u welke externe aansluitingen u op uw orgel wilt laten toepassen. U kunt hierbij onder andere kiezen voor USB, ethernet en Apple of Android Bluetooth. Op deze manier creëert u dus een uniek orgel speciaal voor u op maat gemaakt!

Bezoek de Mixtuur showroom

Meer weten over onze orgels? Of ervaren hoe het is om op een digitaal gesampled orgel te spelen? Vraag een brochure aan of maak een afspraak in onze showroom.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht