Concertorgel

Concertorgel Hauptwerk

Bent u al even opzoek naar een concertorgel met optimaal geluid maar voor een wat lagere prijs? Dat is lastig. Deze orgels zijn erg prijzig en lopen vaak op in de tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro’s. Wilt u hier een goed alternatief voor? Dan is het concertorgel van Hauptwerk wellicht een goede optie. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder.

Wat houdt een concertorgel van Hauptwerk in?

Tegenwoordig wordt er steeds meer gewerkt met virtuele orgels. Een digitaal orgel kan een goed alternatief zijn omdat deze samples kan bevatten van verschillende orgels. Het geluid van dit orgel is daardoor perfect afgestemd op het koor of orkest. Daarnaast merk je geen verschil in geluid en maakt dit een concertorgel van Hauptwerk erg veelzijdig.

Hoe werkt dit orgel?

Een concertorgel van Hauptwerk werkt anders dan traditionele orgels. Dit programma is een krachtige software gebaseerd op MIDI. Dit betekent dat samplesets geladen kunnen worden van verschillende orgels die gesampled zijn.

Van het aanspreken van de pijp tot aan de klankontwikkeling en het loslaten van de toon, elke klank van een pijp van het gesamplede orgel is opgenomen. Dit zorgt voor een uiterst levendige klank. Kortom, u beleeft muziek en speelt zoals het bedoeld is!

Waarom kiest u voor een concertorgel van Hauptwerk?

Naast het feit dat een concertorgel van Hauptwerk een stuk minder beperkingen heeft als de traditionele orgels, gaat Hauptwerk nog een stukje verder. Er zijn op dit moment honderden orgels verkrijgbaar als sampleset, dit betekent dat u continu kan variëren. Wilt u spelen in de barok stijl of heeft u liever romantiek? De keuze is aan u. De stemming of toonhoogte van het orgel kan makkelijk aangepast worden zonder elke pijp om te moeten stemmen.

Meer informatie

Mixtuur Orgels vindt het belangrijk dat alle klanten tevreden zijn en zorgeloos kunnen genieten van hun orgels. Daarom staat Mixtuur Orgels garant voor de kwaliteit van haar eigen instrumenten en audio.  U heeft een garantie van 2 jaar op uw orgel!

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over de concertorgels van Hauptwerk?
Neem contact op, wij helpen u graag verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht