Compact orgel? Kies voor een orgel op maat

Bij Mixtuur maken we niet uitsluitend grote kerkorgels of concertorgels, ook voor een compact orgel kunt u bij ons terecht. Niet iedere ruimte is even groot, daarom passen we het orgel aan op de omgeving. Bijvoorbeeld wanneer u een klein orgel in uw huiskamer wilt, of een compact, verrijdbaar model in de kerk. 

Een compact orgel is bijna altijd een orgel op maat. Wanneer wij een orgel op maat voor u mogen maken, kunt u alles van A tot Z zelf samenstellen. Van het meubel tot de bank en van klavieren tot de pedalen en pistons. U kiest zelf de houtafwerking van het instrument en bepaalt zelf welk soort externe aansluitingen u nodig heeft.

Een orgel op maat past overal

Doordat het orgel op maat voor u wordt samengesteld, heeft u de garantie dat het altijd past. Voor u als orgelliefhebber is het daardoor mogelijk dat u een orgel naar uw huiskamer haalt. Een compact orgel is ideaal voor koorbegeleiders, orgeldocenten of amateurorganisten omdat het niet veel ruimte in beslag hoeft te nemen. Bovendien is een compact orgel handig te verplaatsen.

Het grote voordeel van een orgel van Mixtuur is dat alle orgels werken met het software programma Hauptwerk. Door middel van Hauptwerk kunt u meer dan 100 orgels bespelen, simpelweg op uw eigen compacte orgel. Hauptwerk geeft een realistische weergave en zorgt ervoor dat u op wereldberoemde orgels kunt spelen.

Wat kost een compact orgel?

Een compact orgel is eigenlijk altijd maatwerk. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Vraag onze brochure aan of maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom. Laat u inspireren door de mooie en bijzondere Mixtuur orgels en ontdek alle voordelen van Hauptwerk.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht