Combinatie orgel

Bent u geïnteresseerd in een combinatie orgel? Een combinatie orgel biedt u vele voordelen. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Wat is een combinatie orgel precies?

Combinatie orgels komen steeds vaker voor. U hoort ze vaak voorbij komen als combinatie orgel of hybride orgel. En de naam spreekt voor zich, het is een combinatie tussen een digitaal- en pijporgel. Er is nog niet veel bekend over de mogelijkheden van een combinatie orgel omdat het toepassen van ‘niet-mechanische’ toepassingen aan een orgel niet wordt omarmd. Dit wil Mixtuur graag veranderen, want een combi tussen een bestaand pijporgel en een digitaal orgel biedt een hoop verschillende mogelijkheden.

Ook MIDI heeft ervoor gezorgd dat orgels flinke sprongen hebben gemaakt in de ontwikkeling. MIDI (Musical Instrument Digital Interface) is een speciale vorm van digitaal communiceren tussen elektronische muziekinstrumenten. Het zijn digitale opdrachten die doorgeven welke toon etc. het instrument aan moet slaan.

Hauptwerk op bestaand orgel: Mixtuur bouwt hybride orgels

Waarom kiezen voor een combinatie orgel?

Een combinatie orgel brengt vele voordelen met zich mee. Door middel van de Hauptwerk software kunnen er verschillende samplesets geladen worden van orgels die gesampled zijn. Daarnaast is elke pijp van het orgel opgenomen, de klankontwikkeling, het loslaten van de toon én het aanspreken van de pijp. Dit zorgt natuurlijk voor een uiterst realistische klank. Met deze combinatie orgels beleeft u dus echt het plezier van een instrument waarmee geëxperimenteerd kan worden.

Het is dus geen verrassing dat het spelen op een orgel met Hauptwerk een écht feest is. Nog een voordeel is dan ook dat u dit kunt delen met al uw vrienden en familie. Het is namelijk mogelijk om al uw kunstwerken eenvoudig op te nemen in cd-kwaliteit of als MIDI-files. Dit geeft de mogelijkheid om uw muziek te allen tijde te delen met anderen en om uw muziek thuis te beleven.

Mixtuur levert hoogwaardige kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk dat u kunt genieten van uw combinatie orgel. Om de beste kwaliteit te garanderen voor iedere klant, bouwen wij al onze instrumenten en audio helemaal zelf. Dit zorgt ervoor dat onze kwaliteit betaalbaar blijft, waar u normaal fors meer betaalt voor vergelijkbare audiosystemen. Ook zijn wij altijd in staat om u te helpen met uw instrumenten. Wij kennen onze producten als de beste en weten precies hoe we u van dienst kunnen zijn.

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar een combinatie orgel? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hauptwerk? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons, we helpen u graag verder.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht