Beste Hauptwerk orgel

Hauptwerk is een krachtig software programma dat het voor u mogelijk maakt om op wereldberoemde orgels te spelen. Maar wat is nu het beste Hauptwerk orgel? Wij zetten de verschillende orgels voor u op een rij.

Met behulp van het Hauptwerk programma kunnen diverse samplesets ingeladen worden, van orgels die gesampled zijn. Inmiddels zijn er honderden verschillende orgels gesampled, waardoor u op diverse wereldberoemde orgels kunt spelen.

De klank van ieder individuele pijp is apart opgenomen. Zowel het aanspreken van de pijp, als de klankontwikkeling en het loslaten van de toon. Dit zorgt voor een realistische weergave van de klank, waardoor een Hauptwerk orgel niet van een klassiek pijporgel te onderscheiden is.

Vereenvoudigd Hauptwerk

Een orgel van Mixtuur met vereenvoudigd Hauptwerk is te bedienen zonder dat u enige computerkennis nodig heeft. Een Vereenvoudigd Hauptwerk orgel is dus de beste keuze wanneer u thuis voluit wilt genieten van Hauptwerk. Het orgel laat zich via een eenvoudige display bedienen. Bij Mixtuur kunt u kiezen uit vijf verschillende orgels met vereenvoudigd Hauptwerk. Het verschil tussen deze orgels zit hem voornamelijk in de registers.

Intrada

Het model Intrada is een orgel met virtuele registerknoppen. Het is het ideale compacte orgel en past in iedere huiskamer of studio. De Intrada is verkrijgbaar in een uitvoering met twee of drie klavieren, en wordt standaard geleverd in blank eiken.

Positief

De Positief heeft daarentegen registertrekkers. Deze passen precies bij het statige orgel met robuuste afmetingen. De Positief is verkrijgbaar met twee of drie klavieren, en wordt standaard geleverd in blank eiken.

Meer weten?

Fortissimo

De Fortissomo heeft juist registerwippers. Het orgel heeft een traditionele uitstraling en staat goed in iedere huiskamer of studio. Dit orgel is verkrijgbaar met drie of vier klavieren en geeft een majestueuze klank.

Maestro

De Maestro beschikt over geavanceerde registerknoppen, met automatisch wisselende registernamen. Hierbij worden de registernamen van elke sampleset overzichtelijk ingeladen op het e-paper.

Etude

De Etude is het nieuwste model orgel van Mixtuur. Dit instapmodel heeft een compact formaat en beschikt over een hoogwaardig uitschuifbaar touchscreen, met maar liefst 60 virtuele registerschakelaars en preset knoppen.

Meer weten?

Standaard Hauptwerk

Behalve orgels met vereenvoudigd Hauptwerk, bouwen we bij Mixtuur ook orgels met standaard Hauptwerk. Standaard Hauptwerk is het originele software programma waarmee u uw orgel kunt bedienen. Bij Mixtuur kunt u kiezen uit vier verschillende modellen met standaard Hauptwerk.

Klavierblok

Het Klavierblok is een basisorgel met standaard Hauptwerk. Met het touchscreen kunt u eenvoudig de Hauptwerk software bedienen. Het extra touchscreen laat u alle functies van het orgel bedienen.

Meer weten?

Modesto

De Modesto is een bescheiden orgel, maar met een grootse klank. Het orgel heeft vijf high-end luidsprekers met drie versterkers. Met een Mixtuur orgel geniet u altijd van een optimale klank.

Meer weten?

Kabinet

De Kabinet is een elegant orgel met een klassieke uitstraling. Ook dit orgel past in iedere huiskamer. De Kabinet heeft een optie voor 54 trekregisters die gekoppeld worden aan uw favoriete samplesets.

V-Touch

De V-Touch is het Hauptwerk orgel met riante afmetingen. Het orgel heeft een klein touchscreen waarop u eenvoudig alle functies van het orgel kunt bedienen.

Wat is het beste Hauptwerk orgel?

Het beste Hauptwerk orgel is het orgel dat bij u past. Bent u op zoek naar een huiskamerorgel? Of juist een kerkorgel? Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij het maken van uw keuze. Bovendien bieden we ook maatwerk aan. Zo wordt het orgel helemaal op uw wensen afgestemd. Kortom: bij Mixtuur kunt u vele kanten op zodat uw orgel het beste Hauptwerk orgel wordt.

Wilt u meer weten over Mixtuur of onze orgels? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan. U bent ook van harte welkom in onze showroom, zodat u zelf een Hauptwerk orgel kunt ervaren.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht