Kerst Korenconcert

12 december 2023 – TivoliVredenburg, Utrecht

Het kerstconcert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg is een niet meer weg te denken traditie. Ook dit jaar zijn wij als Mixtuur verbonden aan dit Kerst Korenconcert.

Na de successen van voorafgaande jaren samen met Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’, zijn zij ook dit jaar weer aanwezig. Ook is het Groot Koor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom weer uitgenodigd. Daarnaast verlenen de Urker Voices hun medewerking.

Koren en solisten brengen een uiterst gevarieerd en feestelijk programma met een scala van bekende en geliefde kerstliederen. Het publiek wordt ook actief betrokken in het programma middels het samen zingen van bekende kerstliederen. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Bert Moll.

Meer informatie is te vinden op de website van TivoliVredenburg. Hier kunt u ook direct uw ticket(s) bestellen.

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden.

Locatie:

Het concert vind plaats in TivoliVredenburg te Utrecht.

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC  Utrecht

Over Mixtuur Orgels

Mixtuur Orgels is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk™, audiotechniek en MIDI-consoles. Al vanaf de introductie van Hauptwerk™ in Nederland was Mixtuur Orgels erbij. Met een productiehal in Veenendaal en een showroom in de Stad Klundert, de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert, is Mixtuur Orgels sinds 2007 een officiële Hauptwerk™-dealer voor de Benelux.