Digitale, tweedehands orgels

Houdt u van veelzijdigheid? Door het gebruik van Hauptwerk software kunt u honderden verschillende orgels bespelen, met slechts één druk op de knop.
Ook biedt Mixtuur tweedehands orgels aan. Zo is er voor ieder wat wils. Lees snel verder voor meer informatie.

Bij Mixtuur heeft u naast het kiezen welke orgel u wilt bespelen door middel van Hauptwerk software ook de keuze in het ontwerp van de digitale orgel. Zo kunt u voor het bedienen van de Hauptwerk-software ook kiezen voor een modern touchscreen of een traditioneel trekregister. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet maatwerk, zo wordt het kerkorgel geheel naar uw wensen samengesteld. Waarom zou u voor een digitale orgel kiezen?

  • Het biedt mogelijkheden voor verschillende klanken
  • Digitaal is nauwelijks meer te onderscheiden van traditioneel pijpwerk
  • U kunt kiezen uit een vaste of flexibele audio opstelling, volledige orgelkas of slechts een speeltafel. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden passend bij uw situatie.

Tweedehands orgels

Bent u op zoek naar een Hauptwerk orgel die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet? Maar vindt u de investering in een nieuwe orgel te groot? Dan zou u zich kunnen verdiepen in tweedehands orgels. Een tweedehands orgel is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe Hauptwerk orgel. Op Marktplaats worden diverse tweedehands Hauptwerk orgels aangeboden. Wellicht dat hier een model wordt aangeboden dat aan uw wensen voldoet. 

Een digitale, tweedehands orgel van Mixtuur

Mixtuur is de officiële Hauptwerk dealer in de Benelux. Als u op zoek bent naar een Hauptwerk orgel dan bent u bij Mixtuur aan het juiste adres. We bouwen orgels voor particulieren, kerken en concertzalen. Onze modellen variëren van standaard orgels tot op maat gemaakte instrumenten. Kortom: we hebben alle mogelijkheden in huis om uw droom orgel te realiseren. Een Hauptwerk orgel van Mixtuur wordt in eigen beheer gebouwd en uitgebreid getest. Onze orgels zijn speciaal ontwikkeld zodat ze naadloos aansluiten op de software van Hauptwerk. We adviseren u om een afspraak te maken in onze showroom, zodat u zelf het superieure geluid en de kwaliteit van een Mixtuur kunt ervaren.