Orgelconcert door André Knevel

26 augustus 2023 – De Stad Klundert

Nieuw van Mixtuur! DE KLUNDERT-CONCERTREEKS

Mixtuur organiseert iets nieuws en u kunt erbij zijn. Onze showroom in De Stad Klundert is gevestigd in de voormalige Joannes de Doperkerk. Een unieke locatie waar orgelklanken letterlijk de boventoon voeren. En daarmee de ultieme plek om een reeks orgelconcerten te organiseren.

Zaterdagmiddag 26 augustus trapt André Knevel af op ons indrukwekkende hybride-orgel, een combinatie van authentieke orgelpijpen en de virtuele orgelklanken van onze Hauptwerk-technologie. Een bijzonder staaltje techniek waar het beste van twee werelden prachtig bijeenkomt. Graag nodigen wij u uit om dit concert mee te beleven.

Portret van André Knevel

11:00 – 14:30 uur: Orgelshow

U heeft de gelegenheid om de Mixtuur-orgels te bekijken, te bespelen, te beluisteren en vragen te stellen.

14:30 – 15:00 uur: Welkom en registratie bezoekers orgelconcert

Een ticket dient als toegangsbewijs voor dit concert. Reserveer deze via onderstaande knop.

15:00 – 17:00 uur: Orgelconcert door André Knevel

Knevel brengt een laagdrempelig programma ten gehore van Barok naar Franse romantiek en via populair werk naar nooit gehoorde improvisaties. Ook is tijdens de pauze of na afloop van het concert gelegenheid om onze Hauptwerk-orgels te bespelen.

Wilt u aanwezig zijn bij het concert van André Knevel?

Reserveer nu uw stoel(en) voor dit concert. De kosten voor een ticket bedragen €15,- en zijn inclusief een gratis consumptie. Reserveer op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt!

Dit concert heeft plaatsgevonden.

Bekijk al onze evenementen in onze Agenda.

Locatie:

Het concert vind plaats in de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert; de concertzaal van Mixtuur Orgels.

Mixtuur Orgels
Molenstraat 31-33
4791 HL  Klundert

Over André Knevel

André Knevel is geboren in Bussum, Noord-Holland. In 1975 emigreerde hij naar Canada. Daar heeft hij zijn studie afgerond op het conservatorium in Toronto in het behalen van orgeldiploma B. Zijn leraar was professor John Tuttle, wie toen docent was aan het conservatorium.

André geeft veel concerten en tournees in Canada en Amerika. Elk jaar geeft hij tussen de 30 en 40 zomerconcerten in zijn geboorteland. Hij heeft vele CD’s en bladmuziek op zijn naam staan, o.a. bij uitgeverij Cantique. Ook heeft hij concerten gegeven in landen als Zuid-Afrika, Duitsland, Roemenië, Tsjechië, Polen, Finland en Rusland.

Net voor de Covid-pandemie heeft André op uitnodiging een concert gegeven in de Mormon tabernakel in Salt Lake City in de Verenigde Staten. Ook kreeg hij een uitnodiging om een concert te geven in de Notre Dame in Parijs. Helaas werd dat geannuleerd door brand.

Ga voor meer informatie naar www.andreknevel.com

Over Mixtuur Orgels

Mixtuur Orgels is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk™, audiotechniek en MIDI-consoles. Al vanaf de introductie van Hauptwerk™ in Nederland was Mixtuur Orgels erbij. Met een productiehal in Veenendaal en een showroom in de Stad Klundert, de voormalige Joannes de Doperkerk in Klundert, is Mixtuur Orgels sinds 2007 een officiële Hauptwerk™-dealer voor de Benelux.