Orgel laten ontwerpen

Het ontwerpen van een orgel is een vak apart. Er komt veel kijken bij het maken van een orgel ontwerp en het vergt daarom ook een hoop tijd en kennis. Bij Mixtuur hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van orgels en hebben we alle kennis en kunde in huis om een op maat gemaakte orgel voor u te ontwerpen.

Wilt u meer weten over het ontwerpproces bij het ontwikkelen van een orgel of wilt u zelf een orgel laten ontwerpen? Dan staan we bij Mixtuur graag voor u klaar. Wij vertellen u er alles over en denken met u mee over de mogelijkheden voor een op maat gemaakte orgel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een op maat gemaakt orgel ontwerp

Mixtuur is een professionele partij met veel ervaring in het bouwen van orgels. Of u nu op zoek bent naar een orgel voor thuis of voor in een concertzaal, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig. We bouwen zowel orgels voor particulieren, kerken als concertzalen. U kunt zowel gaan voor een standaard Hauptwerk orgels als voor een volledig op maat gemaakte orgel. Aan de hand van uw wensen zullen wij het orgel in eigen beheer ontwikkelen, bouwen en testen, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Naast de orgels bouwen we ook de audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Zo staan we garant voor de optimale klankbeleving voor uw orgel.

Een exclusieve design orgel

Mixtuur is gespecialiseerd in het maken van orgels aan de hand van uw wensen. Wij maken de orgels volledig op maat aan de hand van het orgel ontwerp die u in gedachten heeft. Zo weet u zeker dat u altijd een exclusieve orgel heeft.

We hebben bij Mixtuur onze eigen technologieën ontwikkeld die naadloos aansluiten op software van Hauptwerk. In dit programma kunnen samplesets worden geladen van orgels die gesampled zijn. Zo ervaart u de beste klanken in uw eigen woonkamer of studio.

Meer weten over onze orgel designs?

Wilt u meer weten over het laten maken van een orgel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het ontwerpen van uw droomorgel.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht