Orgel laten bouwen

Mixtuur is al jaren een autoriteit op het gebied van Hauptwerk en orgels. In ons aanbod vindt u diverse huiskamerorgels en kerkorgels, maar u kunt bij ons ook een orgel laten bouwen. Een maatwerk orgel voorziet in alle wensen en behoeften. U kunt het orgel volledig naar wens laten bouwen, zodat het perfect aansluit bij uw wensen. Vraag ons naar de mogelijkheden of lees verder.

Altijd een orgel dat bij u past

Mixtuur bouwt orgels voor particulieren, kerken en concertzalen. Modellen die variëren van gestandaardiseerde orgels tot op maat gemaakte instrumenten. Alle orgels van Mixtuur worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Mixtuur heeft daarbij eigen technologieën ontwikkeld die naadloos aansluiten op de software van Hauptwerk™. Naast de orgels bouwt Mixtuur zelf ook alle audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Dat staat garant voor een optimale klankbeleving zodat u kunt genieten van uw droomorgel!

Een instrument voor een leven lang plezier

Een Mixtuur orgel wordt uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Het orgel is dan ook van zeer hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee. Bij de aanschaf van een nieuw Hauptwerk orgel bieden we tevens twee jaar garantie. Doordat we onze instrumenten en audio zelf bouwen, kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden tegen de beste prijs.

Een orgel laten bouwen

Wilt u een orgel laten bouwen door Mixtuur, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom zodat we onder het genot van een kop koffie uw wensen kunnen bespreken. U heeft veel eigen inbreng, daar draait het tenslotte allemaal om als u een orgel laat bouwen. Van de kleur van de klavieren, tot het materiaal van het bankje. De afwerking van de kast maar ook het formaat.

Eerst een demo in de showroom?

Ervaar zelf de voordelen van de krachtige Hauptwerk software. Maak een afspraak in de showroom en wij laten u graag alle mogelijkheden van een Hauptwerk orgel zien. U kunt zowel onze diverse modellen orgels zien, als zelf een Hauptwerk orgel uitproberen. Vraag een digitale brochure aan of neem contact met ons op zodat u direct een afspraak kunt maken.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht