Kerkorgel te koop

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw orgel voor in de kerk? Een kerkorgel gaat levenslang mee, de aanschaf is dus slechts een eenmalige uitgave. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een klassiek pijporgel, een Hauptwerk orgel of wellicht een hybride? Mixtuur heeft een geschikte kerkorgel voor u te koop, ontdek de mogelijkheden van een Mixtuur orgel voor uw kerk. 

De verschillen tussen een pijporgel en Hauptwerk orgel zijn nauwelijks hoorbaar. De technieken van Hauptwerk zijn zo verfijnd dat de klanken van het digitaal gesampled orgel niet van het echte orgel te onderscheiden zijn. Uiteraard is het aan u of u voor een klassiek pijporgel of digitaal Hauptwerk orgel kiest. Al kunnen zelfs veel orgelliefhebbers tegenwoordig bijna niet meer om de voordelen van een Hauptwerk orgel heen. 

Ongeëvenaarde klanken

Geluid speelt in de kerk een heel belangrijke rol. Het is vaak een grote ruimte, waar het geluid zowel voor- als achterin even goed hoorbaar moet zijn. Het is zonde als de mooie klanken het orgelspel verloren gaan, doordat het geluid achterin de zaal slecht hoorbaar is of hol klinkt. Bij Mixtuur beschikken we over de professionele audio om iedere kerk van een Hauptwerk orgel te voorzien. 

Alle instrumenten en audio worden door ons zelf gebouwd. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen en u de beste service verlenen. Ieder Mixtuur orgel wordt op de ruimte waarin deze geplaatst wordt afgestemd. De klanktechnici zullen uw orgel altijd intoneren naar de ruimte, waardoor u optimaal van de ongeëvenaarde klanken van een Mixtuur kerkorgel kunt genieten. 

Kerkorgel te koop: redenen om voor Hauptwerk te kiezen

Een Hauptwerk orgel in uw kerk biedt ontzettend veel mogelijkheden. U speelt net zo makkelijk Bach op een Silbermann als op het Bätz-orgel van de Domkerk in Utrecht. Bovendien biedt Hauptwerk in combinatie met onze audiocomponenten u een superieure klankbeleving. Het geluid wordt speciaal op uw kerk afgestemd. Tenslotte heeft u uiteenlopende mogelijkheden: uiteraard kunt u kiezen om een compleet nieuw Hauptwerk orgel te laten bouwen, maar het is ook mogelijk om uw huidige orgel uit te breiden met Hauptwerk. Daarnaast kan het orgel zowel vast als flexibel worden opgesteld. Laat u daarom uitgebreid adviseren door onze specialisten over alle mogelijkheden. 

Ervaar zelf de grenzeloze mogelijkheden

De klanken van onze orgels laten zich niet horen via de speaker van uw telefoon of computer. Het geluid via internet is simpelweg niet te vergelijken met de audio in onze instrumenten. Bent u geïnteresseerd in een kerkorgel die te koop is bij Mixtuur? Dan adviseren wij u om vrijblijvend een afspraak te maken in onze showroom, zodat u een Mixtuur orgel zelf kunt ervaren.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht