Kerkorgel muziek

Kerkorgel muziek is prachtig. Wilt u het bijzondere geluid van een kerkorgel zelf ervaren in de huiskamer? Dat kan met de vele orgels van Mixtuur. Wij maken verschillende orgels, voor in de huiskamer of voor in de kerk. Bent u benieuwd en wilt u weten wat de ideale orgel is voor u? Lees dan verder.

Ervaar uw kerkorgel muziek optimaal

Bent u een orgelliefhebber, dan is kerkorgel muziek natuurlijk ideaal. Mixtuur is gespecialiseerd in het maken van kerkorgels. Zo hebben we orgels gemaakt voor verschillende kerken in Nederland, België en Duitsland. Het geluid in een kerk is erg belangrijk en de klanken van het orgel moeten overal goed hoorbaar zijn. Dankzij de professionele audio van Mixtuur orgels bent u ervan verzekerd dat het geluid overal in de kerk goed hoorbaar is zonder hol te klinken of een echo achter te laten.

 

 

Hauptwerk software

Al bekend met de Hauptwerk software? Wanneer u hieraan gewend bent, kunt u niet meer zonder. Kerkorgel muziek is geen probleem in uw eigen huiskamer. Deze software maakt het mogelijk om meer dan honderden samplesets in te laden, bestaande uit opnames van verschillende bekende orgels. U speelt net zo makkelijk Bach op een Silbermann als Franck op een Cavaillé-Coll.

Daarnaast zijn alle klanken individueel opgenomen waardoor er een uiterst realistische weergave ontstaat van het originele orgel. Door de hoogwaardige technieken zijn de klanken niet te onderscheiden. Wilt u meer weten over de Hauptwerk software? Lees hier verder.

Orgels

Wilt u kerkorgel muziek, maar heeft u toch liever een klassieker type kerkorgel? Dat kan ook. Heeft u al gekeken naar de hybride- of combinatie orgels? Deze types kunnen ook als kerkorgel ingezet worden, het zijn combinaties tussen klassieke en digitale orgels. Daarnaast kunnen ze uitgebreid worden met meerdere stemmen. De huidige stemmen gaan hierbij niet verloren.

Wij hebben in meerdere steden kerkorgels geplaatst. Wij produceren deze zelf en bieden u dan ook de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. Mixtuur maakt uw orgels helemaal op maat, zo past hij perfect in uw kerk. Onze technici komen daarna graag langs bij u om het orgel te intoneren naar de ruimte.

Meer informatie over kerkorgel muziek

Wilt u meer informatie over onze kerkorgels of over de Hauptwerk software? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. We beantwoorden uw vragen graag.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht