Kerkorgel bespelen

Een kerkorgel bespelen is iets bijzonders. Het is een prachtig instrument wat je volwaardig kan bespelen. Is uw kerk toe aan een nieuw orgel of wilt u meer weten over de kwaliteiten van een kerkorgel van Mixtuur? Lees dan verder.

Kerkorgel bespelen met Hauptwerk

De kwaliteit van de muziek in een kerk is erg belangrijk. Het geluid moet dan ook overal in de kerk goed te horen zijn zonder hol te klinken of echo’s achter te laten. Met kerkorgels van Mixtuur bent u ervan verzekerd dat u het kerkorgel bespeelt met optimale geluidskwaliteit.

Dankzij de Hauptwerk software zijn er eindeloze mogelijkheden. Zo kunnen er meer dan honderden samplesets ingeladen worden van diverse (bekende) orgels. De klanken van iedere individuele pijpen is opgenomen en geven daarmee een uiterst realistische weergave van het originele orgel. Dankzij de hoogwaardige technieken zijn de klanken nauwelijks van het origineel te onderscheiden!

Kerkorgel op maat

Wij hebben al vele prachtige orgels mogen plaatsen in verschillende kerken. Gezien het feit dat wij onze orgels zelf produceren, bieden we u de mogelijkheid om uw kerkorgel geheel zelf samen te stellen. Wij maken ze helemaal op maat, waardoor het orgel perfect in uw kerk past. Het kerkorgel bespelen blijft zo een groot plezier Wilt u kerkorgels zien die wij hebben geplaatst in diverse steden? Bekijk ze hier.

Klassiek orgel

Het bespelen van een kerkorgel is natuurlijk erg bijzonder. Maar bent u geïnteresseerd in een klassiek orgel? Dan doen ook die u niet te kort. Mixtuur maakt het u graag makkelijk. Zo heeft u de keuze uit huiskamerorgels met een vereenvoudigde versie van Hauptwerk™ en orgels met de standaardversie van Hauptwerk™. Alle orgels hebben een ander design en andere Er zijn dus enorm veel opties bij het uitkiezen van uw orgel. Wilt u ze bekijken? Klik hier.

Een nieuw kerkorgel bespelen?

Dankzij de professionele audio apparatuur kan een Hauptwerk orgel in iedere kerk geplaatst worden. Kunt u niet wachten om uw nieuwe kerkorgel te bespelen? Maak direct een afspraak via onderstaand formulier, we bespreken alle mogelijkheden graag met u door.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op.