Huisorgel

Bent u op zoek naar een huisorgel? Een huisorgel is een vereenvoudigd model van een groot pijporgel. De Hauptwerk orgels van Mixtuur passen in iedere huiskamer. Kies een van onze standaard modellen of laat een huisorgel op maat maken voor een perfect passend model. 

Alle orgels van Mixtuur worden in eigen beheer ontwikkeld, gebouwd en getest. Bovendien hebben wij onze eigen technologieën ontwikkeld die naadloos aansluiten op de Hauptwerk software. Alle audiocomponenten zoals luidsprekers en versterkers bouwen we zelf, zodat u optimaal kunt genieten van uw huisorgel. 

Op zoek naar een huisorgel? Mixtuur bouwt orgels voor thuis.

Standaard of vereenvoudigd Hauptwerk

U kunt kiezen tussen vereenvoudigd of standaard Hauptwerk. Vereenvoudigd Hauptwerk biedt uitkomst voor iedereen die graag thuis op een orgel wilt spelen. Vereenvoudigd Hauptwerk is eenvoudig te bedienen, waardoor u thuis volop kunt genieten van de voordelen van een Hauptwerk orgel. Liever standaard Hauptwerk? Met standaard Hauptwerk bent u in de volledige controle en kunt u het maximale uit uw Hauptwerk orgel halen. Zeer geschikt voor echte orgelliefhebbers. Vraag ons naar de mogelijkheden om meer te weten te komen over de verschillen tussen vereenvoudigd en standaard Hauptwerk. 

Speel de mooiste orgelmuziek gewoon in uw huiskamer

Met een Hauptwerk orgel kunt u thuis de mooiste orgelmuziek spelen. Dankzij de diverse samplesets bespeelt u verschillende wereldberoemde orgels, gewoon in uw huiskamer. Zowel het Müller orgel als het Batz orgel zijn gewoon binnen handbereik. Geniet iedere dag opnieuw van een optimale klankbeleving, met uw Mixtuur Hauptwerk orgel. 

Over Mixtuur 

Mixtuur is een autoriteit op het gebied van Hauptwerk orgels. Sinds 2007 zijn we dan ook een officiële Hauptwerk-dealer in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor orgels voor kerken, concertzalen, maar ook als particulier. Daarbij leveren we diverse gestandaardiseerde modellen tot aan op maat gemaakte instrumenten. Bent u benieuwd naar onze orgels? Bekijk onze huiskamerorgels met vereenvoudigd of standaard Hauptwerk. 

Op zoek naar een huisorgel?

Laat u verrassen door de orgels van Mixtuur. Bekijk onze modellen of vraag de digitale brochure aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Klundert. Maak een afspraak en ervaar zelf het superieure geluid van een Mixtuur Orgel. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht