Houten orgel

Bent u op zoek naar een houten orgel? Zoek dan niet verder. Mixtuur maakt de meest prachtige houten orgels. Daarnaast leveren wij alle audio componenten die u nodig heeft bij het orgel. Wilt u graag meer informatie? Lees dan verder.

Kies voor een houten orgel

Wilt u een prachtig houten orgel? Wij geven u groot gelijk. Mixtuur heeft diverse standaard orgels van hout. Deze hebben allen een ander uiterlijk maar stralen allen klasse uit. Heeft u specifieke wensen voor het orgel? Dit is ook geen probleem. We bouwen ook custom-made orgels. We houden hierbij rekening met uw wensen op het gebied van ontwerp, budget en materiaal. Wilt u hier eens over sparren? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kerkorgels

Wist u dat we ook kerkorgels bouwen? Wij hebben in diverse steden al prachtige kerkorgels geïnstalleerd. Ook deze kunt u geheel zelf samenstellen waarop wij ze op maat maken. Zo past hij altijd perfect in uw kerk. Wij hechten veel waarde aan het geluid van uw orgel, deze is in een kerk erg belangrijk. Alle klanken moeten goed ten gehore worden gebracht, in de hele kerk. Dankzij de professionele audio apparatuur kan een Hauptwerk orgel in iedere kerk geplaatst worden.

Wilt u toch liever een klassieker type kerkorgel? Dat is geen probleem! Een hybride of combinatie orgel, kan uitkomst bieden. Deze orgels zijn een combinatie tussen een klassiek pijporgel en een digitaal orgel. Dit soort type orgels kunnen zeer goed als kerkorgel ingezet worden. Hiervoor komen onze technici graag bij u langs om het kerkorgel te intoneren naar de ruimte. Onze technici komen graag bij u langs om het kerkorgel te intoneren naar de ruimte.

Huiskamerorgels

Mixtuur Orgels maakt het u graag makkelijk. Zo heeft u de keuze uit huiskamerorgels met een vereenvoudigde versie van Hauptwerk™ en orgels met de standaardversie van Hauptwerk™. De technologie van Mixtuur zorgt ervoor dat u geen kennis van computers nodig heeft om van uw favoriete houten orgel te kunnen genieten. Uiteraard leveren we ook de standaard huiskamerorgels waarbij u Hauptwerk™ naar uw hand kan zetten. Welke versie u ook neemt: al onze orgels hebben de superieure audio die u van Mixtuur gewend bent.

Waarom kiezen voor Mixtuur?

Vraagt u zich af waarom u kiest voor een houten orgel van Mixtuur? Wij leggen u het graag uit. Mixtuur is jaren gespecialiseerd in het bouwen van orgels voor in uw huiskamer en zelfs voor in concertzalen en kerken. Wij bouwen diverse modellen, zowel standaard- als op maat orgels. Daarnaast garanderen wij u kwaliteit, want alle orgels worden door onszelf ontwikkeld, gebouwd en nog eens getest. Ook sluiten onze eigen technologieën naadloos aan op de software van Hauptwerk™.

Naast de orgels bouwen wij zelf ook alle audiocomponenten zoals versterkers en luidsprekers. Dat staat garant voor een optimale klankbeleving zodat u kunt genieten van uw droomorgel!

Geïnteresseerd in een houten orgel?

Heeft u een kijkje genomen naar onze orgels en heeft u een houten orgel op het oog? Dan wilt u vast wat meer informatie. Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden over de orgel die het best bij u past. Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht